| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Night Club Titanic u Društvo forumu; ...Ravnice alo? dubrava!! nis ti nije jasno???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-07
Poruka: 3
![]() | Re: Night Club Titanic titanic na ravnicama je zatvorn prije 1-2 mjes... a ovaj novi titanik bivsi vabene je predobar ekipa je bas ok i najvise kaj mi se svida je to sta kad god sam dosao bez obzira koji dan u tjednu bio ima ljudi sve do jutra |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter | Citat:
TITANIC JE SVEMOCAN Zadnji Uredio daidza : 11-01-08 u 14:19. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Night Club Titanic jbt je plavo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Night Club Titanic neznam.. vidim da rade nekaj tu i tam...bio otvoren prije cca 2 mjeseca kad je bila vesna pezo.. ma bile su prije cajke.. ali ja se vishe sjecham "drugih žanrova"
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Night Club Titanic kak mi je smjesno vidjet da se klub zove titanic...tako se u hrvatskoj zove valjda 150 narodnjackih klubova po ruralnim krajvima..svugdje na selu se narodnjacki klub obavezno zove titanic evo nedavno sam doznao da je i u mome kraju otvoren titanic ![]()
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: night club titanic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

neznam.. vidim da rade nekaj tu i tam...bio otvoren prije cca 2 mjeseca kad je bila vesna pezo.. ma bile su prije cajke.. ali ja se vishe sjecham "drugih žanrova"

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje