| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? u Društvo forumu; ŠETAM PO ST-U I ŽELIM SE DOBRO ZABAVIT. NOĆU --------------------------------- -NEKA PRAVI LJUDI KAŽU DI VALJA IZAĆ-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Izbjegavaj pisanje velikim slovima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Nisu baće centar cajki, nego samo jedan kafić pušta narodno, otiđi gore na kat u blub Bačvice ili Tropic, preporučujem još otići u Stobreč u Stele, ali samo nediljom jer je tada domaća muzika uživo od 23,30 do 1,30 posli se pušta strano!
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Citat:
... jedino valja u Stobrecu Stella .... Iako se ja drzim svoga .... Kerum ; Klupica i na Koteks !!!!!
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? bar su meni bačvice zakon, i danju i noću,( iman 15 godina) po danu se igra picigin a po noći se zabavlja u ˝tropicu˝,˝bačvicama˝,˝fibri˝,˝hip-hopu˝,i još dosta lokala kao sto su pasha... mislim da su za ove starije najbolji kafić ˝bačvice˝ali tek iza ponoći----
__________________ the boss |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? sve to zavisi o godisnjem dobu.. nije istina da vladaju samo cajke, sve ovisi s kime si i kakvo ti je raspolozenje.. O'Hara, Ghetto, kafici u getu, Quasimodo, Kocka.. ako je to cajka ubij me ![]() Ima MTV glazbe po Bačama, al ima i cajki..
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
![]() |
| Tagovi: izac, nocni, provod, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.