| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? u Društvo forumu; Na bacama cajke? Aj dobro ako vi tako kazete, ali nisam primjetila, jer kad sam na bacama izlazim vecinom samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Na bacama cajke? Aj dobro ako vi tako kazete, ali nisam primjetila, jer kad sam na bacama izlazim vecinom samo u kafic Bacvice i pusta se MTV muzika...Mogla bi potrazit te cajke . Tribu je isto odlican, i O Hara i Masters... Eto ja znam poslusat cajku, al svi oko mene imaju fobiju od tih cajkaskih mista tipa Metropolisa, pa idemo na gore navedena mista, di nema cajki, al se pusta komercjala koju volim... Nisam izbirljiva i u jednoj veceri bi mogla otic i u Ohare slusat rock , pa onda na cajke u Metropolisa, pa onda na Coloniu u Tribua... Uglavnom ima se di izac, za svakoga po nesto, za mene sve. Dobro da ne bleblecem vise, jeli Pino jos aktualan? Tamo sam zadnji put bila u 12. misec, nije lose misto, al je premracno za moj ukus i zimi je zeznuto jer se nema di ostavit jakete..
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? da, jos je aktualan i domaci rock as always.. ma sta se baca tice odnosilo se na cijeli kompleks.. sami klub bacvice je komercijalna glazba, ali neki kafici su dolje ubijbozecajka ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Aj super dobra je muzika u Pina... Ma svatila sam te, samo kazem da moje uho to nije primjetilo.... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? sican se ja od proslog lita doli definitivno pustaju cajke idioti, ja san proslijedija na Ovčice, imali smo gitaru i sta za pit, a bilo je ekipe pa se lipo pivalo daleko od sr****. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? ^^ eto ti najboljeg provoda, nadi gitaristu, kupite jeftina vina i zasidnete negdi u park, stine i tako ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 298
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? ma najbolje ti je pit u kvartu na zidiću ili klupicama, ovisi što preferiraš, s ekipom
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Je tako je brojcani, samo sam primjetila da oni sta su to radili s 16 jos uvik to isto rade i sa 25, nisu se makli sa istog zidica u kvartu i od iste muske ekipe, ziva gay parada. @ Sumsko- lito, gitara, pice, plaza su uvik dobar izbor. ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? ^^ ja imam 21 pa mi svejedno to nisu ni priblizno draga mjesta (eventualno si moga Pino ubacit u popis)
| | |
![]() |
| Tagovi: izac, nocni, provod, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

Aj dobro ako vi tako kazete, ali nisam primjetila, jer kad sam na bacama izlazim vecinom samo u kafic Bacvice i pusta se MTV muzika...Mogla bi potrazit te cajke
. Tribu je isto odlican, i O Hara i Masters...