| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? u Društvo forumu; dobro.. onda si moga ubacit O'Haru... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? dobro.. onda si moga ubacit O'Haru ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: ljubljana Godina: 20
Poruka: 8
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? lip pozdrav svima iz ljubljane... jel mogu nešto pitat?bila san u splitu tjedan dana nazad(zajubila se u grad)pa di ima one prave dalmatinske muzike?mozda klape?da nema nikakvih cajki i to?hvala |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Kome nije dovoljan zidić, može otic u O'hare(sridon dalmatinska večer) ili eventualno u Stelle ako ima prijevoz(Nije baš stobreč blizu). al stvarno nema izbora, zg je puno napredniji šta se toga tiče. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Večeras mi prijatelj slavi rođendan u Pinu (pionirska večer - Balasevic, Azra, Idoli...) a ja nisam pio tri miseca. JAOOOOO!!!! Kako ću guštat!!! Putuj evropo, nemoj više čekati na nas... tralalala ... đevojko mlada pesmo moga grada.... srk,srk.....tri dva devet pet šest, to je broj koji odavno znam....ARGHHHH!!!! ODOH!!!! ARGHHHHH!!!! ![]() Zadnji Uredio daidza : 05-10-07 u 19:59. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Večeras u kvazija ludilo koncert, upad mukte!!! MySpace.com - TOKYO SEX DESTRUCTION - vilanova DC - Soul / Punk - www.myspace.com/tokyosexdestruction |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: tamo di je lipo Godina: 30
Poruka: 49
![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Ljudi...proputova sam pola svita, a nisam pomorac...ali Split se pretvorija u Sumadiju....jadna nam majka...cajkasi na svakom koraku... katastrofa totalna...nemas di izac.
__________________ "Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: noćni provod u splitu, DI IZAĆ???? Citat:
dok ima zidića i normalne ekipe ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izac, nocni, provod, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

jel mogu nešto pitat?bila san u splitu tjedan dana nazad(zajubila se u grad)pa di ima one prave dalmatinske muzike?mozda klape?da nema nikakvih cajki i to?hvala