| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nocni zivot u Rijeci u Društvo forumu; Otvaram temu nocni zivot u Rijeci. Ja mislim da ga nema. Gdje se u Rijeci moze okusit nocni zivot osim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Nocni zivot u Rijeci Što tražiš od noćnog života? Nismo neki raj za izlaske, ali u zadnje vrijeme se sve više novih i drukčijih mjesta otvara. Vjerojatno su svima dopizdili copy/paste klubovi kao el rio, capitano, hemingway itd... Men' dobro i na kontu ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Nocni zivot u Rijeci Ajmo 'vako.... Mjesta koja mene mogu privući da se zavučem u njih.. -Big rock mama, ok, ne zalazim često -Lujza, antologijsko mjesto za neobavezni izlazak i pijuckanje pivice -Arca Fiumana, ajd ok ako nema boljeg. -Palach, jako rijetko. Točnije jednom u zadnjih 5 godina ![]() -Booka, super mjesto, nažalost nisam bio više od godinu dana tamo. -Stereo, najbolja stvar u Ri u zadnjih par godina.. -Teta roža, pročitaj pod Lujza Od ajmo reć "popularnijih" mjesta ok mi je u Karolini, Ballonu, Retro pub-u i još na par mjesta. Opatija-wtf , 0 pointsKastav-Guitar pub i onaj jedan birc malo dalje Had na Kantridi ![]() Ostalo, znači sve narodnjačke kafane i mjesta s konstantno istim glazbenim mtv repertoarom - jedan veliki ... Jebote k'o da su klonirani svi redom...I par mjesta na Trsatu mi je ok...
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 13-08-07 u 17:29. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nocni zivot u Rijeci bOOka - Dnevni boravak. Barem jednom tjedno. Teta Roža - Okay za zagrijavanje. Zajeb je što radi samo do ponoći. Morski Prasac - Okay za preko ljeta. Al' žestoko mi jer mi je baš tipični "riječki beach bar". Rock i Kantrida. Samo rafinerija još fali. Cont - Jebeš birtije kad je toplo pa se može najbolje zajebavat na otvorenom. I drugstore blizu. Čak dva drugstorea. Kul. Kul. Bard - Isto k'o Teta Roža. Arca - Dosadno. Komercijalno. Ali, u nedostatku boljeg, može i ovo proći. Marinščina - Predaleko. Najgora je nedefiniranost između lokalne birtije za zemljake i alternativnog izlazišta za ekipu s Conta. Magazin i Rammstein - kombinacija za rezanje žila. I uglavnom se ne bi složila da se nema gdje izaći. Dosano je što su već godinama u điru isti lokali, ali uvijek se nađe nešto novo tipa Retro Pub, Češka pivnica, Morski Prasac i sl. Barem za taj đir ljudi. Mislim da svatko može naći nešto po svom guštu. Od okrjelih metalaca (bOOka - petak) do poklonika narodne glazbe (Nina etc.). ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko barovi, diskoteke, klubovi, nocni barovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

, 0 points

... Jebote k'o da su klonirani svi redom...