Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Nocni zivot u Rijeci u Društvo forumu; Otvaram temu nocni zivot u Rijeci. Ja mislim da ga nema. Gdje se u Rijeci moze okusit nocni zivot osim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-07, 16:01   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
IQUIQUE
Nocni zivot u Rijeci

Otvaram temu nocni zivot u Rijeci. Ja mislim da ga nema. Gdje se u Rijeci moze okusit nocni zivot osim po skucenim kaficima?
IQUIQUE je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 16:04   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Nocni zivot u Rijeci

Što tražiš od noćnog života?
Nismo neki raj za izlaske, ali u zadnje vrijeme se sve više novih i drukčijih mjesta otvara. Vjerojatno su svima dopizdili copy/paste klubovi kao el rio, capitano, hemingway itd...

Men' dobro i na kontu
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 16:08   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 20
Poruka: 78
Voltron se izdvaja iz mase

Jako loše,sve se svodi na par šatro fancy kafića i narodnjake.Ma,kont i delta majka
Voltron je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 16:46   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 3,757
Snjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznatSnjesko Bijelic će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Snjesko Bijelic

Ok je u el riu,budha bar za uzrast od 17-23god otprilike,za one malo starije-fanas,river pub,hemingway,capitano.Nemogu se više sjetit ni jednog mjesta,dodam još kad se sjetim
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:20   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 53
tacosica se izdvaja iz mase

meni supac u kapitanu,ima konobara super
tacosica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:26   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Ajmo 'vako....

Mjesta koja mene mogu privući da se zavučem u njih..

-Big rock mama, ok, ne zalazim često
-Lujza, antologijsko mjesto za neobavezni izlazak i pijuckanje pivice
-Arca Fiumana, ajd ok ako nema boljeg.
-Palach, jako rijetko. Točnije jednom u zadnjih 5 godina
-Booka, super mjesto, nažalost nisam bio više od godinu dana tamo.
-Stereo, najbolja stvar u Ri u zadnjih par godina..
-Teta roža, pročitaj pod Lujza

Od ajmo reć "popularnijih" mjesta ok mi je u Karolini, Ballonu, Retro pub-u i još na par mjesta.

Opatija-wtf , 0 points
Kastav-Guitar pub i onaj jedan birc malo dalje
Had na Kantridi

Ostalo, znači sve narodnjačke kafane i mjesta s konstantno istim glazbenim mtv repertoarom - jedan veliki ... Jebote k'o da su klonirani svi redom...

I par mjesta na Trsatu mi je ok...

Zadnji Uredio wonderwall : 13-08-07 u 17:29.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:44   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,686
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

teta roža je super
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:56   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

bOOka - Dnevni boravak. Barem jednom tjedno.
Teta Roža - Okay za zagrijavanje. Zajeb je što radi samo do ponoći.
Morski Prasac - Okay za preko ljeta. Al' žestoko mi jer mi je baš tipični "riječki beach bar". Rock i Kantrida. Samo rafinerija još fali.
Cont - Jebeš birtije kad je toplo pa se može najbolje zajebavat na otvorenom. I drugstore blizu. Čak dva drugstorea. Kul. Kul.
Bard - Isto k'o Teta Roža.
Arca - Dosadno. Komercijalno. Ali, u nedostatku boljeg, može i ovo proći.
Marinščina - Predaleko. Najgora je nedefiniranost između lokalne birtije za zemljake i alternativnog izlazišta za ekipu s Conta. Magazin i Rammstein - kombinacija za rezanje žila.

I uglavnom se ne bi složila da se nema gdje izaći. Dosano je što su već godinama u điru isti lokali, ali uvijek se nađe nešto novo tipa Retro Pub, Češka pivnica, Morski Prasac i sl. Barem za taj đir ljudi.
Mislim da svatko može naći nešto po svom guštu. Od okrjelih metalaca (bOOka - petak) do poklonika narodne glazbe (Nina etc.).

Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 19:02   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

nocni sta ???? nema ga
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 22:04   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-12-05
Godina: 17
Poruka: 84
Toma se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Toma Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Toma

Na gatu.... ljudi ko u priči
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: disko barovi, diskoteke, klubovi, nocni barovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103