| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Nocni zivot u Rijeci u Društvo forumu; ma di ,hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: Nocni zivot u Rijeci mislim da je ovo promašena tema.. starija ekipa nema šta tražit navečer u gradu.. sve balavurdija koja pići cajke... sramota di smo došlli... ako i moji klinci sutra krenu s tom spikom.. bit će nasilja u obitelji...
__________________ ne traži istinu ako neznaš što ćeš s njom..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: Nocni zivot u Rijeci moze proc arca, ballon d'or, river, ostalo sux, bezveze. jos je najbolje ostat doma, pozvati ekipu, malo zalomit ako je nuzda i bar ti nije bezveze. jos ako imas i PES6 lom! spremite neku dinericu i svi sretni i zadovoljni
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nocni zivot u Rijeci U Crikvi?! Ima preko ljeta, iako je sve to meni malo seljački, no dobro... O ukusima se ne raspravlja. A šta ima u toj istoj Crikvi preko zime? Kad sam tamo bila zadnji put (subota, prošlu zimu) ušla sam kao u neki "razvikani" birc u kojem je bilo nas 5, gazda i pas.... Zakon! |
| | |
![]() |
| Tagovi: disko barovi, diskoteke, klubovi, nocni barovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.