| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi nova Pasha... u Društvo forumu; jel bio netko jučer na otvorenju?? kako to sad izgleda?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 19
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nova Pasha... čula sam da će navodno raditi svaki dan.... i da će biti i restoran i klub... odvojen naravno... al vikendom će bit spojeno.....u klub..
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nova Pasha... Čula sam da je preuređeno i da je sad u ex-Gapu? To istina? Baš bi mogla otići...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: nova Pasha... Je istina je.Mene zanima dal ce biti mafia only ili cemo mi mladi i nadobudni moći doći i zabavit se u centru grada.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nova, pasha |
« THE BIG EVENT – PIRANHA bar (Jarun), petak, 20.4.007. od 22h
|
Balasevic tribute! (ne)normalni balasevic tribute band »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.