| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? u Društvo forumu; sta vam je draže izmedju ove dvije opcije? pod 'vani' sam mislila negdje na otvorenom, u parkiću il slično.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? sta vam je draže izmedju ove dvije opcije? pod 'vani' sam mislila negdje na otvorenom, u parkiću il slično.. meni je osobno draze zaruzit negdje u gradu na klupici iza skola, klosarija totalna ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? Kafić naravno. I prednost kafićima na otvorenom kad je lipo vrime.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? Svejedno, glavno da je dobro društvo. Mogu i u parku i u šminka kafićima.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? Definitivno vani...pogotovo sad dok je ovak ''bajno'' vrijeme...birc nije opcija. Mozda na otvorenom, ali neki kvartovski eventualno...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,168
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? Vani 75% cuge popijem i unutra 25%, najvise iz financijskih razloga, ovak ispadne vecer tri put jeftinija, a ne izgubi na zabavnosti, jer je vani lakse pricat s ljudima, sto je takodjer dio provoda...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: bircevima, ekipom, opijanje, vani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

pogotovo sad kad je toplije.