| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? u Društvo forumu; ovisi o ekipi i mom financijskom stanju. al najvise volim kod nekog doma, sto i uglavnom radim je mi vecina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? ovisi o ekipi i mom financijskom stanju. al najvise volim kod nekog doma, sto i uglavnom radim je mi vecina ljudi s faksa nije iz zagreba pa cugamo u njihovim stanovima ili domovima
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? odes na promenadu sjednes na klupicu opijas se zajedno sa svom mladom populacijom ovog grada, kad dopizdi prosetas upoznas nove ljude,bacis se u "najcistiju" rijeku u lijepoj nasoj...i kasnije na neku svirku
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? ovisi.. volim točeno pivo pa mi je gušt zasist negdi, pošto sam žensko vrlo brzo se napijem... al liti preferiram uz more, parkove i sl. ![]()
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? ne bi mogla nikako sjediti ne klupici usred grada i cugati ili kod nekoga doma uz recimo rostilj i brdo hladne cuge ili neki birc sa udobnim futeljama i zgodnim konobarom, jebiga ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bircevima, ekipom, opijanje, vani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.