Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Opijanje u bircevima ili vani s ekipom? u Društvo forumu; ovisi o ekipi i mom financijskom stanju. al najvise volim kod nekog doma, sto i uglavnom radim je mi vecina ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-04-07, 23:10   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 115
baja_bajic se izdvaja iz mase
Re: Opijanje u bircevima ili vani s ekipom?

ovisi o ekipi i mom financijskom stanju.

al najvise volim kod nekog doma, sto i uglavnom radim je mi vecina ljudi s faksa nije iz zagreba pa cugamo u njihovim stanovima ili domovima
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 23:21   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A svejedno.. nemam ništa protiv klošarenja ali nisam to dugo radila, sad sam odrasla cura
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 23:46   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A svejedno.. nemam ništa protiv klošarenja ali nisam to dugo radila, sad sam odrasla cura
Ja sam isto velik dječak - klošar - kmet, ali nema kafića do zidića...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 15:33   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 33
dr.sicky se izdvaja iz mase

najcesce vani po parkovima il kod nekog doma kad je hladnije, jbg nema se para...
dr.sicky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 15:42   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Ja sam isto velik dječak - klošar - kmet, ali nema kafića do zidića...

Pa je, bolje vani nego u zadimljenom kafiću
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 16:29   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

odes na promenadu sjednes na klupicu opijas se zajedno sa svom mladom populacijom ovog grada, kad dopizdi prosetas upoznas nove ljude,bacis se u "najcistiju" rijeku u lijepoj nasoj...i kasnije na neku svirku
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 18:10   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase

ovisi.. volim točeno pivo pa mi je gušt zasist negdi, pošto sam žensko vrlo brzo se napijem... al liti preferiram uz more, parkove i sl.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 19:24   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

na kraju krajeva nije bitno di ste, nego s kim ste.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 13:16   #19 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pa da, a gle formulaciju pitanja: 'opijanje u bircevima (dakle solo, op. ševa) ili vani s ekipom?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 13:24   #20 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

ne bi mogla nikako sjediti ne klupici usred grada i cugati
ili kod nekoga doma uz recimo rostilj i brdo hladne cuge ili neki birc sa udobnim futeljama i zgodnim konobarom, jebiga
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bircevima, ekipom, opijanje, vani

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108