| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Otvorenje hacijende 20.6.2008 u Društvo forumu; Jel ide tko na otvaranje hacijende u petak 20.6... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvorenje hacijende 20.6.2008 Mene je ta Hacijenda razočarala Nekako u odnosu na Auroru djeluje k'o dobro osvjetljen kokošinjac....
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvorenje hacijende 20.6.2008 I ja to mislim, do prije 3-4 godine je bila super, a i cijene normalne za takvo što, ali ne možeš mi naplatiti običnu vodu 25 kuna! Imam stvarno visok prag toleracije, ali kad sam to vidila Adio ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otvorenje hacijende 20.6.2008 Citat:
![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.

pusa
Nekako u odnosu na Auroru djeluje k'o dobro osvjetljen kokošinjac....