| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Partying without moving u Društvo forumu; Bok, imam manji problem... privezan sam za krevet. A žestoko mi se partija. Imate prijedlog za kakav online tulum? ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving kako privezan za krevet, jesi bolesan ili ti se ne ide nikam već bi htio partijati u krevetu! ništa lakše stari, pa pun ti oglasnik takvih ponuda?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving Miša, ne razumijem tvoju viziju "Online tuluma", pojasni......
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving ma ja uopće ne kužim ništa... ono, tulumarka prek chata... kaj,upoznao sam komada, da samo znaš kako treba tipka...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 10
![]() | Re: Partying without moving Ne mogu striptizetu jer sam u krevetu vezan. (zvuči kinky, ali je bez veze... malo samo bolestan. neki tip mononečega...samo se nadam da nije monogamija ![]() A te tulumarke i slično. To mi dosadilo...Ne želim samo ostavljat poruke, htio bi malo (virtuane) čage, cuge..pa me zanimalo jel neko ima za preporučit.. E, da ima nekakva smokva (dot nešto) sa virtualnim partijem....mm...e, to je već zanimljivo ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving Imaš mononukleozu? ![]()
__________________ Open your eyes, open your mind proud like a god don't pretend to be blind. Trapped in yourself, break out instead beat the machine that works in your head |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving e, pa, stari, ako imaš mononukleozu zaboravi na sve vrste on ili off partijanja do daljnjega, neznam kak ti dr to objasnio ali ja čula da to jako, jako gadno!
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partying without moving ja sam čula da u slučaju napora može doći do pucanja nekakvih žilica što može biti opasno... neznam, nisam ju nikada imala i nadam se da nebudem, pa se ispričavam na dezinformacijama (...)
| | |
![]() |
| Tagovi: doma, party |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.