| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi policija u Društvo forumu; Sta policija moze ako vas nade u bircu poslije 11 h , i onak sa pivom na stolu.. ako ste maloljetnik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: policija a nemam pojma...ali ako pijes pivu,a nesmije se točit alkohol jer si mladji od 18?? a sat s tim?? ![]() a nosi osobnu...ja je osobno nikada ne nosim sa sobom,uvijek mi je u autu... a mogu ti ili zvat roditelje da dodju po tebe,ili ako si blizu vode te sa autom...e al ne drži me za riječ,to sam čuo kad mi je bilo 14god...a od tada su par puta bili izbori ![]()
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: policija Pa svakako vlasnik birtije i konobar koji je točio alkohol dobiju kaznu, ako se ne varam po 10000-15000 kn, a mislim da maloljetniku koji pije ne naplačuju nikakvu kaznu, nego ili vode kući, ili zovu starce ili ništa...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: policija mene je murja uhvatila dok sam pravio sranja zajedno s legosima + shto sam bio pijan i imao sam 17 god, a to se zbilo oko 1 - 2 h poslie ponochi (imao sam osobnu) . Samo su nas zapisali u notes i rekli da idemo odma kuchi. Kontam si da njihov postupak uvelike ovisi i o njihovom raspolozenju jer su nas komotno mogli odvest u postaju i napravit prijavu, te nam zvat starce ![]() ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

T1950

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.