| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Prostor za tulum u Društvo forumu; Bok! Znate li neki prostor koji se iznajmljuje za privatni tulum? U Zagrebu, bilo koji dio grada.. Bitno mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Prostor za tulum Bok! Znate li neki prostor koji se iznajmljuje za privatni tulum? U Zagrebu, bilo koji dio grada.. Bitno mi je samo da ima wc. Može kafić ili neka tulumara, thx
__________________ Dunju su uzgajali u Babilonu prije 4000 godina, kao i u rimsko doba, spominju je Katon, Plinije i Vergilije. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Prostor za tulum Ima neki kod tvornice al nemam vise broj jer mi je u starom mobu ostao.Nadi neki klos birc to ti je najbolje i svoju cugu dofuraj
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 25
Poruka: 2
![]() | Re: Prostor za tulum Citat:
to bi bilo close birc ili klošarski birc??? i daj reci gdje da to nađem!!!
__________________ Dunju su uzgajali u Babilonu prije 4000 godina, kao i u rimsko doba, spominju je Katon, Plinije i Vergilije. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prostor, tulum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.