| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; upad 70 kn ide ko ?? prica se i da ce 500tinjak boysa setat po jarunu i oko besta i cekat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Ma šta će oni, mogu samo drkat male kurčiće, lako im biti faca dok su u većini. Gade mi se oni.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
..........tako da ih nitko ne ometa da sami mogu uživati u čarima "prelepe jebaljke (ovaj pevaljke)"......... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best šta nije to 23.2.?
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-08
Poruka: 72
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best LOL kazes da si uclanjen u BBB i da ti doma iskaznica lol il kaj vec a jos kazes idem vidjeti tu ruznu ..., i da si kartu dobio na crno za 30 kn lol Mozda prodje lol ja mislim da je u subotu, ne nedelju |
| |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 165
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best srbi pale našu ambasadu, a mi lepo uredno seki idemo malo punit blagajnu. sram vas bilo ko god ide..... to ima samo kod nas. jebeni srbi nedaju da odigramo košarkašku utakmicu a mi na seku se proveselit. jebeš ti takav mentalitet. |
| |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
i treba bit 5000 boysa ne 500... (mad sorry al jebiga) ![]()
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez | |
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:34.

idem ja 

vas nece dirat