| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; prvo ovo o bojsima...čim se za to zna,od toga nema ništa... drugo ovo šta je neko reko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best prvo ovo o bojsima...čim se za to zna,od toga nema ništa... drugo ovo šta je neko reko da se seki ide punit blagajna,svaka čast... wamp...čini se da su navijači jedini u ovoj državi kojima je stalo do nečeg,do obrane naše države,a svi drugi stoje doma i drkaju kurčiće...gdje su ti veliki mudonje?? neka i oni izađu i pokažu šta misle... oni koji idu na seku,dobar provod....
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Kakve obrane, od čega? ![]() Briga mene za pevaljku, ali mi se te skupine huligana gade kad se kurče onda kad ne treba, i hrabri su samo kad su u skupinama.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #13 (permalink) | |
| Član | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
moš mislit... ako će pjevat, nek pjeva... Ako će ih doć ko slušat, nek ide boli me kuko ![]()
__________________ | |
| |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best evo samo jedan noviji primjer od stotinjak... tko je inicirao skup u vukovaru,za potporu našim ljudima,koje srbi zlostavljaju,pjevaju biće mesa klat ćemo hrvate,razbijaju grad heroj zamotani zvezdinim šalovima,učeničke domove?? nitko nije reagirao na to...nego,pogodi,navijači... gggiga...pomalo
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| |
| | #15 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Ne znam za to. Kako su reagirali? Ako su reagirali nasiljem onda me ne zanima... jer nasilje ne podnosim. Ali kakve veze to sve ima s nekom običnom pjevačicom nije mi jasno.. ma u biti ni ne želim znati.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best wamp-to bi se trebalo dogoditi prve nedjelje u ožujku...miran prosvjed svih navijačkih skupina u RH,i mimohod Vukovarom,kao podrška lokalnom hrvatskom stanovništvu,da vide da nisu zaboravljeni od sviju,i da su i oni dio nas... gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta na ova događanja,i zato ti govorim da su navijači jedini koji trenutno izjasne svoje nezadovoljstvo nečim,dok svi drugi sjede u svojim foteljama prekriženih ruku i čekaju šta će se napraviti... a navijači šta god učine nevalja,jer su oni trenutno veći problemi u državi od raznih ubojica,dilera,narkomana,pedofila...
| |
| | #19 (permalink) | |
| Član | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
... Ali ne vidim smisao toga da se ide nekog mlatit što ide na koncert neke cajke...A ovo u Vukovaru, sigurno neće završit na miran način. I ne mislim na to da će se međusobno pobit ![]()
__________________ | |
| |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Joj kako mi organski idu na živce ti huligani šta se nazivaju nekakvim "navijačima" dok razbijaju i izazivaju tuče ![]() I ide mi na živce ovo povezivanje glazbe i politike, boli me briga, kome se sviđa, zašto ne bi išao na koncert, meni ne smetaju.
__________________ |
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

T1950

moš mislit... ako će pjevat, nek pjeva... Ako će ih doć ko slušat, nek ide boli me kuko 
... Ali ne vidim smisao toga da se ide nekog mlatit što ide na koncert neke cajke...