Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; prvo ovo o bojsima...čim se za to zna,od toga nema ništa... drugo ovo šta je neko reko ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 00:56   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

prvo ovo o bojsima...čim se za to zna,od toga nema ništa...
drugo ovo šta je neko reko da se seki ide punit blagajna,svaka čast...
wamp...čini se da su navijači jedini u ovoj državi kojima je stalo do nečeg,do obrane naše države,a svi drugi stoje doma i drkaju kurčiće...gdje su ti veliki mudonje?? neka i oni izađu i pokažu šta misle...
oni koji idu na seku,dobar provod....

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 00:59   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Kakve obrane, od čega?

Briga mene za pevaljku, ali mi se te skupine huligana gade kad se kurče onda kad ne treba, i hrabri su samo kad su u skupinama.
Star 23-02-08, 01:03   #13 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
wamp...čini se da su navijači jedini u ovoj državi kojima je stalo do nečeg,do obrane naše države,a svi drugi stoje doma i drkaju kurčiće...gdje su ti veliki mudonje??
Branimo državu od napada nemilosrdnih cajki moš mislit... ako će pjevat, nek pjeva... Ako će ih doć ko slušat, nek ide boli me kuko
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 01:06   #14 (permalink)
prof. Foruma

evo samo jedan noviji primjer od stotinjak...
tko je inicirao skup u vukovaru,za potporu našim ljudima,koje srbi zlostavljaju,pjevaju biće mesa klat ćemo hrvate,razbijaju grad heroj zamotani zvezdinim šalovima,učeničke domove??
nitko nije reagirao na to...nego,pogodi,navijači...

gggiga...pomalo

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Star 23-02-08, 01:10   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne znam za to. Kako su reagirali? Ako su reagirali nasiljem onda me ne zanima... jer nasilje ne podnosim.

Ali kakve veze to sve ima s nekom običnom pjevačicom nije mi jasno.. ma u biti ni ne želim znati.
Star 23-02-08, 01:10   #16 (permalink)
Član

gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan

da, i šta ima veze to s koncertom te cajke u ZG?

Svaka čast tome što neko organizira takav skup u vukovaru... al ić ganjat ljude po zagrebu koji slušaju cajke
gggiga je offline  
Star 23-02-08, 01:16   #17 (permalink)
prof. Foruma

wamp-to bi se trebalo dogoditi prve nedjelje u ožujku...miran prosvjed svih navijačkih skupina u RH,i mimohod Vukovarom,kao podrška lokalnom hrvatskom stanovništvu,da vide da nisu zaboravljeni od sviju,i da su i oni dio nas...

gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta na ova događanja,i zato ti govorim da su navijači jedini koji trenutno izjasne svoje nezadovoljstvo nečim,dok svi drugi sjede u svojim foteljama prekriženih ruku i čekaju šta će se napraviti...
a navijači šta god učine nevalja,jer su oni trenutno veći problemi u državi od raznih ubojica,dilera,narkomana,pedofila...

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Star 23-02-08, 01:18   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

nikad nisam volio mješat politiku i glazbu.
to su dva različita svijeta
Star 23-02-08, 01:24   #19 (permalink)
Član

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta na ova događanja,i zato ti govorim da su navijači jedini koji trenutno izjasne svoje nezadovoljstvo nečim,dok svi drugi sjede u svojim foteljama prekriženih ruku i čekaju šta će se napraviti...
a navijači šta god učine nevalja,jer su oni trenutno veći problemi u državi od raznih ubojica,dilera,narkomana,pedofila...
Ne, razumijem ja dobro to šta ti pričaš o navijačima ... Ali ne vidim smisao toga da se ide nekog mlatit što ide na koncert neke cajke...

A ovo u Vukovaru, sigurno neće završit na miran način. I ne mislim na to da će se međusobno pobit
gggiga je offline  
Star 23-02-08, 15:32   #20 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,272
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Joj kako mi organski idu na živce ti huligani šta se nazivaju nekakvim "navijačima" dok razbijaju i izazivaju tuče

I ide mi na živce ovo povezivanje glazbe i politike, boli me briga, kome se sviđa, zašto ne bi išao na koncert, meni ne smetaju.
Tagovi: aleksic, best, boysi, seka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111