Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 16:00   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-07-07
Poruka: 174
denona100
Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici
Star 23-02-08, 16:04   #22 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

stvarno ste jadni nemate drugog posla nego tuć okolo ljude bezveze i razbijat, to nisu navijači nego huligani i propalice
Star 23-02-08, 16:08   #23 (permalink)
Regularni forumas

denona100

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
stvarno ste jadni nemate drugog posla nego tuć okolo ljude bezveze i razbijat, to nisu navijači nego huligani i propalice
Sve ti znas kada treba branit hrvatsku onda si zadnji nama ne trebaju srbi daj malo razmisli
Star 23-02-08, 16:12   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Joj koji zatucani stav

Kakve veze ima branjenje svoje domovine sa huliganskim ponašanjem?
Star 23-02-08, 16:21   #25 (permalink)
Regularni forumas

denona100

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Joj koji zatucani stav

Kakve veze ima branjenje svoje domovine sa huliganskim ponašanjem?
mi nismo hooligani mi smo navijaci daj me nemoj postavljat tako glupa pitanja
Star 23-02-08, 16:45   #26 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,192
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ti si navijač zato što ideš tuć ljude koji slušaju cajke , za koga tad navijaš zanimljivo, nema šta
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 16:54   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,793
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: denona100 Pogledaj Poruke
Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici
Ma bravo i ti sebe nazivaš navijačem koji se sklanja iza skupine pijanih adolescenata koji svoju snagu pokazuju tukući se jedan protiv deset!

Bravo nema šta
Star 23-02-08, 17:37   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-08
Poruka: 1
franko777 se izdvaja iz mase

Moj prvi i zadnji post ovdje--

Sad cu vam ja objasniti neke stvari kad sami nemožete povezati ništa nego mlatite praznu slamu.

Netko je ovdje napisao da su boysi huligani i da mrze bilo koji oblik nasilja, te na taj način brane ne narodnjake, nego su općenito na strani slobodne volje ili izbora, a sa druge strane na narodnjacima je svako malo: razbi čašu, udri ovog udri onog.

Koliko puta je u novinama bilo vijesti ranjen pištoljem na narodnjacima, koliko puta izboden nožem itd.

Znači kako netko može tvrditi da podržava narodnjake a ne podržava nered? Jer narodnjaci jesu nered. Iz razloga koje sam upravo nabrojao.

Netko je spomenuo da su boysi frajeri kad ih je grupa. A zasto onda ta ista osoba nije spomenula da su frajeri i oni koji imaju pištolj? On nije frajer i mangup? Razmislite malo prije nego počnete mahati nakaradnim logikama.

Još jedna stvar: nisu svi boysi huligani, isto kao što nisu ni svi na cajkama huligani.

Zaključak: nije logično govoriti da se dopuštaju narodnjaci, a da se ne dopušta nasilje. Jedno s drugim vrlo usko povezano.
franko777 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 17:45   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase

kakve veze cibona ima s politikom.????ajde kad ste tako pametni... Zašto se u Beogradu nije mogla odigrati tekma???? Da je bilo koji neHrvatski klub došao u to vrijeme tekma bi bila normalno odigrana. Oni seru po nama i smije nam se cijeli svijet baš zbog takvih kao što ste vi. Ako se kome sviđa nek ide. Ma nemoj...
Vidit ćete Hrvatski pjevači idu u Srbiju pjevat.... Pa nisu srbi mi. Ljudi bar imaju svoj stav i svi se toga drže.
Opet ponavljam jebeš ti takav mentalitet..... i još da se nadovežem ne bi trebalo tuči te ljude. trebao bi se organizirat prosvjed ili nakakva peticija ili nešto. Akcija izaziva reakciju i tako nikad kraja...

Zadnji Uredio mirko_zg : 23-02-08 u 17:48.
mirko_zg je offline  
Star 23-02-08, 17:53   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,220
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: franko777 Pogledaj Poruke
Moj prvi i zadnji post ovdje--

Sad cu vam ja objasniti neke stvari kad sami nemožete povezati ništa nego mlatite praznu slamu.

Netko je ovdje napisao da su boysi huligani i da mrze bilo koji oblik nasilja, te na taj način brane ne narodnjake, nego su općenito na strani slobodne volje ili izbora, a sa druge strane na narodnjacima je svako malo: razbi čašu, udri ovog udri onog.

Koliko puta je u novinama bilo vijesti ranjen pištoljem na narodnjacima, koliko puta izboden nožem itd.

Znači kako netko može tvrditi da podržava narodnjake a ne podržava nered? Jer narodnjaci jesu nered. Iz razloga koje sam upravo nabrojao.

Netko je spomenuo da su boysi frajeri kad ih je grupa. A zasto onda ta ista osoba nije spomenula da su frajeri i oni koji imaju pištolj? On nije frajer i mangup? Razmislite malo prije nego počnete mahati nakaradnim logikama.

Još jedna stvar: nisu svi boysi huligani, isto kao što nisu ni svi na cajkama huligani.

Zaključak: nije logično govoriti da se dopuštaju narodnjaci, a da se ne dopušta nasilje. Jedno s drugim vrlo usko povezano.
A tko je "podržavao" narodnjake? Pa ne možeš ti tako nešto uopće dopuštati ili zabraniti, na nasilje se ne odgovara nasiljem, nego izbjegavanjem takvih mjesta i situacija.
Citat:
A zasto onda ta ista osoba nije spomenula da su frajeri i oni koji imaju pištolj? On nije frajer i mangup? Razmislite malo prije nego počnete mahati nakaradnim logikama.
Ma kakvi pištolji Bože, pa mafijaša i sličnih ima svugdje...
Ja jesam malo grubo reagirala, i ispalo je kao da generaliziram, znam da postoje normalni navijači i oni drugi.. huligani. Ma meni je ova rasprava smiješna i ne da mi se više o tome, neka se kolju međusobno što se mene tiče, ja to ne mogu promijenit, nečiji mentalitet i pubertetske hormone.
Zatvorena Tema
Tagovi: aleksic, best, boysi, seka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108