| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici![]() ![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| |
| | #23 (permalink) | |
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #25 (permalink) | |
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,793
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
Bravo nema šta ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Godina: 23
Poruka: 1
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Moj prvi i zadnji post ovdje-- Sad cu vam ja objasniti neke stvari kad sami nemožete povezati ništa nego mlatite praznu slamu. Netko je ovdje napisao da su boysi huligani i da mrze bilo koji oblik nasilja, te na taj način brane ne narodnjake, nego su općenito na strani slobodne volje ili izbora, a sa druge strane na narodnjacima je svako malo: razbi čašu, udri ovog udri onog. Koliko puta je u novinama bilo vijesti ranjen pištoljem na narodnjacima, koliko puta izboden nožem itd. Znači kako netko može tvrditi da podržava narodnjake a ne podržava nered? Jer narodnjaci jesu nered. Iz razloga koje sam upravo nabrojao. Netko je spomenuo da su boysi frajeri kad ih je grupa. A zasto onda ta ista osoba nije spomenula da su frajeri i oni koji imaju pištolj? On nije frajer i mangup? Razmislite malo prije nego počnete mahati nakaradnim logikama. Još jedna stvar: nisu svi boysi huligani, isto kao što nisu ni svi na cajkama huligani. Zaključak: nije logično govoriti da se dopuštaju narodnjaci, a da se ne dopušta nasilje. Jedno s drugim vrlo usko povezano. |
| |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best kakve veze cibona ima s politikom.????ajde kad ste tako pametni... Zašto se u Beogradu nije mogla odigrati tekma???? Da je bilo koji neHrvatski klub došao u to vrijeme tekma bi bila normalno odigrana. Oni seru po nama i smije nam se cijeli svijet baš zbog takvih kao što ste vi. Ako se kome sviđa nek ide. Ma nemoj... Vidit ćete Hrvatski pjevači idu u Srbiju pjevat.... Pa nisu srbi mi. Ljudi bar imaju svoj stav i svi se toga drže. Opet ponavljam jebeš ti takav mentalitet..... i još da se nadovežem ne bi trebalo tuči te ljude. trebao bi se organizirat prosvjed ili nakakva peticija ili nešto. Akcija izaziva reakciju i tako nikad kraja... Zadnji Uredio mirko_zg : 23-02-08 u 17:48. |
| |
| | #30 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
Citat:
Bože, pa mafijaša i sličnih ima svugdje... Ja jesam malo grubo reagirala, i ispalo je kao da generaliziram, znam da postoje normalni navijači i oni drugi.. huligani. Ma meni je ova rasprava smiješna i ne da mi se više o tome, neka se kolju međusobno što se mene tiče, ja to ne mogu promijenit, nečiji mentalitet i pubertetske hormone.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:53.

dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici

nemate drugog posla nego tuć okolo ljude bezveze i razbijat, to nisu navijači nego huligani i propalice

, za koga tad navijaš