| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: denona100 Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
Citat:
Citat:
prvo kažeš "nek se zna da će bit rezerviranih kreveta u bolnici" a onda malo kasnije "mi nismo hooligani mi smo navijači"... ak ti nosiš dinamov dres ili majicu BBB-a to ne znači ni da si navijač ni da si huligan...tvoje ponašanje određuje kako ćeš biti etiketiran... iz ovih izjava proizlazi da si huligan odnosno da se tako voliš ponašat... i pronađi si definiciju navijača...vi koji tučete i prijetite svima od srba do kineza nemate pravo zvat se navijačima... ot: seka u zg-u...ljudi se zabavili tko to voli slušat...mene čisto zaboli tko dolazi svirat i pjevat...ja idem na ono što ja slušam a oni nek idu na štogod oni slušali...glazba je potpuno subjektivna stvar u životu...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |||
| |
| | #33 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
![]() Upravo zbog takvih nadobudnih većini Boysa stavlja se etiketa huligana. I baš zbog takvih već je i naziv BBB sramotan. A nažalost ima vas sve više. Pravi navijač, onaj koji stvarno voli svoje takvu glupost nikada ne bi rekao.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
jednog dana ce vam se to obit o glavu...
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici

ovako su oni najjači.
šala mala