Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: denona100 Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 24-02-08, 01:39   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar
Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

Citat:
Pravi autor: denona100 Pogledaj Poruke
Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici
Citat:
Sve ti znas kada treba branit hrvatsku onda si zadnji nama ne trebaju srbi daj malo razmisli
Citat:
mi nismo hooligani mi smo navijaci daj me nemoj postavljat tako glupa pitanja
imaš 14...ne, ne 15...ma ipak mislim da imaš 13 godina...

prvo kažeš "nek se zna da će bit rezerviranih kreveta u bolnici" a onda malo kasnije "mi nismo hooligani mi smo navijači"...

ak ti nosiš dinamov dres ili majicu BBB-a to ne znači ni da si navijač ni da si huligan...tvoje ponašanje određuje kako ćeš biti etiketiran...

iz ovih izjava proizlazi da si huligan odnosno da se tako voliš ponašat...

i pronađi si definiciju navijača...vi koji tučete i prijetite svima od srba do kineza nemate pravo zvat se navijačima...

ot: seka u zg-u...ljudi se zabavili tko to voli slušat...mene čisto zaboli tko dolazi svirat i pjevat...ja idem na ono što ja slušam a oni nek idu na štogod oni slušali...glazba je potpuno subjektivna stvar u životu...
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-02-08, 03:13   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

koje gluposti su rečene,koje budalaštine,strašnooo
Star 24-02-08, 12:23   #33 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici
Nije bilo Zagoraca, Slavonaca, Bosanaca i dr.... samo Dalmatinaca?

Upravo zbog takvih nadobudnih većini Boysa stavlja se etiketa huligana. I baš zbog takvih već je i naziv BBB sramotan. A nažalost ima vas sve više. Pravi navijač, onaj koji stvarno voli svoje takvu glupost nikada ne bi rekao.
Star 24-02-08, 12:28   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,700
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
samo se vi iskaljujte na momcima iz doma,pritite klincima,trpajte ih u auta,tucite 20 vs 1 na koncertima,po kaficima,menzama itd...
jednog dana ce vam se to obit o glavu...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-02-08, 13:35   #35 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,984
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Ti si ograničen, rep-
Arylin je offline  
Star 24-02-08, 14:27   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
mirko_zg se izdvaja iz mase

baš zbog takvih kao što je denona 100 BBB izlaze u lošem svjetlu. tuku se samo kad su u grupi. a kad su sami manji su od makovog zrna.
mirko_zg je offline  
Star 24-02-08, 14:28   #37 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Na takve sam ja i mislila kad sam ono napisala.
Star 24-02-08, 15:26   #38 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Na takve sam ja i mislila kad sam ono napisala.
ovako su oni najjači. šala mala
mirko_zg je offline  
Star 24-02-08, 16:29   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-06
Godina: 19
Poruka: 25
alpeza se izdvaja iz mase

bio sam tamo sa 2 frenda koji su medju glavnim bojsima,sad vi meni recite koji su to bojsi isli razbijat ekipu ako su moji frendovi isli na seku
alpeza je offline  
Star 24-02-08, 16:51   #40 (permalink)
Regularni forumas

neznam. ja nisam u to ulazio. ima jedan samo dotični koji je takvo nešto tvrdio. uputi njemu pitanje.
mirko_zg je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: aleksic, best, boysi, seka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114