Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: terri gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 24-02-08, 18:12   #41 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta na ova događanja,i zato ti govorim da su navijači jedini koji trenutno izjasne svoje nezadovoljstvo nečim,dok svi drugi sjede u svojim foteljama prekriženih ruku i čekaju šta će se napraviti...
a navijači šta god učine nevalja,jer su oni trenutno veći problemi u državi od raznih ubojica,dilera,narkomana,pedofila...
svaka čast boysima koji su izašli na ulicu kad je trebalo, kao recimo na prosvjedu potpore stojedinici, kada su podigli glas baš kad je trebalo. tada su se ponašali kao improvizirani zaštitari, pazili su da ne bude nereda. i zbilja, nikome nije pala dlaka s glave.

na tome im svaka čast. ali ima nas svakakvih pa ima i BBB-a svakakvih. naravno da se treba poštovati one koji žele nešto reći, na civiliziran način. a to sigurno nije mlaćenje ekipe koja ide na narodnjake, ma koliko god mi ne voljeli narodnjake i gledali otkud dolaze.

Citat:
Pravi autor: denona100 Pogledaj Poruke
Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici
- prestani etiketirati ljude i prijetiti jer za tebe postoji rezervirani ban!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-02-08, 22:20   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Tko to meni protiv dalmatinaca??

Citat:
Ljudi su glupi jebi ga ali 80% koji ce ici na u best su dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici

Citat:
mi nismo hooligani mi smo navijaci daj me nemoj postavljat tako glupa pitanja
Ahaaa, da, da, dinamovci su kao cajkasi, sigurno ce ici/su isli na koncert, a vi ih samo pratite, jelda?

Inace, bile su mi ponudene karte za duplo manju cijenu (kao da znam uopce koja je i pocetna bila ).. Bas sam se dvoumila dal cu ici ili ne..
Star 24-02-08, 23:13   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 205
Mekto se izdvaja iz mase

Jebalo vas narodno!jos se sjecam kad su svi pljuvali po cajkama i govorili nikad(zbog svega sto smo prosli u ratu s njimaa itd..)a sad su glavni(po stolovima skacu,rezu vene zbog zene)...
Star 25-02-08, 01:12   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,280
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Seka bi bila savršena po svemu, samo da malo smršavi. Srcati, ima 90 kila minimalno.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-02-08, 15:33   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

A siseeeeee...ogromne
Star 26-02-08, 11:04   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 2
bela-zap se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bela-zap

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
srbi pale našu ambasadu, a mi lepo uredno seki idemo malo punit blagajnu. sram vas bilo ko god ide..... to ima samo kod nas. jebeni srbi nedaju da odigramo košarkašku utakmicu a mi na seku se proveselit. jebeš ti takav mentalitet.
...potpuno se slažem....sa 14 god to shvacam a idioti od 24 jos nemogu...nazalost nasa sramota
bela-zap je offline  
Star 26-02-08, 11:18   #47 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

Totalno ste otišli u off topic i to kroz svađu.

Niti su svi navijači Dinama Bad Blue Boysi, niti su svi BBB huligani....ali pojedinci i grupe huligana, koje se stvrstavaju pod pojedine navijačke skupine i BBB i Torcide i ostalih....daju negativni sliku i predrasude o svemu tome, jer ti ljudi nisu tamo zbog navijanja i bodrenaj svoga kluba, nego zbog mogućnosti u grupi pravljenja nereda, razbijanja, premlaćivanja i sl.

Nažalost, što je netko prije rekao, dok ekipa pali našu ambasadu, mi hodamo po cajkama...pun Best u Zagrebu, u Sinju se traži karta više...jedni mi s ovakvim mentalitetom....
tarquino je offline  
Star 26-02-08, 21:38   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 21
Poruka: 91
rx-5 se izdvaja iz maserx-5 se izdvaja iz mase

Ona valja samo za karat pod uvjetom da šuti!!
rx-5 je offline  
Star 01-03-08, 15:42   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 9
crash2 se izdvaja iz mase

Slažem se
crash2 je offline  
Star 01-03-08, 23:39   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
srbi pale našu ambasadu, a mi lepo uredno seki idemo malo punit blagajnu. sram vas bilo ko god ide..... to ima samo kod nas. jebeni srbi nedaju da odigramo košarkašku utakmicu a mi na seku se proveselit. jebeš ti takav mentalitet.
Sto lazes ovde ljude ??? Vas mup je predlozio Cibosima da ne dolaze u Srbiju. . . Uz naravno dogovor sa nasim mupom. . . Pa je tek onda javljeno Partizanu

Dakle vidim da i vi imate problema sa huliganima. . . Deca. . .

Moram primetiti da Seka i nasi narodnjaci rasturaju po Hrvatskoj,pune hale samo tako
ne bi mi to zapalo za oko da ne vidim ocaj Hrvatskih novinara i tva uopste. . .

Ja realno na Seku nit sam otisao ikad niti cu . . .Sto vazi i za ostale narodnjake. . . Mislim daleko od toga da ne znam pola tih narodnjaka,pre svega slusam rnb i house ,al ja sam veseljak covek . . bitno je drustvo a ne muzika. . .tako da sam naucio i vecinu narodnih melodija

Al prosto mi je smesno da sto se vise boris protiv njih oni vise rasturaju. . .
Zatvorena Tema
Tagovi: aleksic, best, boysi, seka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108