| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: terri gggiga-nema veze sa koncertom,ali ti boysi ako dođu na seku,doći će iz revolta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
na tome im svaka čast. ali ima nas svakakvih pa ima i BBB-a svakakvih. naravno da se treba poštovati one koji žele nešto reći, na civiliziran način. a to sigurno nije mlaćenje ekipe koja ide na narodnjake, ma koliko god mi ne voljeli narodnjake i gledali otkud dolaze. - prestani etiketirati ljude i prijetiti jer za tebe postoji rezervirani ban! | |
| |
| | #42 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Tko to meni protiv dalmatinaca?? ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Inace, bile su mi ponudene karte za duplo manju cijenu (kao da znam uopce koja je i pocetna bila ).. Bas sam se dvoumila dal cu ici ili ne..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | ||
| |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 205
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Jebalo vas narodno!jos se sjecam kad su svi pljuvali po cajkama i govorili nikad(zbog svega sto smo prosli u ratu s njimaa itd..)a sad su glavni(po stolovima skacu,rezu vene zbog zene)...
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok |
| |
| | #47 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Totalno ste otišli u off topic i to kroz svađu. Niti su svi navijači Dinama Bad Blue Boysi, niti su svi BBB huligani....ali pojedinci i grupe huligana, koje se stvrstavaju pod pojedine navijačke skupine i BBB i Torcide i ostalih....daju negativni sliku i predrasude o svemu tome, jer ti ljudi nisu tamo zbog navijanja i bodrenaj svoga kluba, nego zbog mogućnosti u grupi pravljenja nereda, razbijanja, premlaćivanja i sl. Nažalost, što je netko prije rekao, dok ekipa pali našu ambasadu, mi hodamo po cajkama...pun Best u Zagrebu, u Sinju se traži karta više...jedni mi s ovakvim mentalitetom.... ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
Dakle vidim da i vi imate problema sa huliganima. . . Deca. . . ![]() Moram primetiti da Seka i nasi narodnjaci rasturaju po Hrvatskoj,pune hale samo tako ![]() ne bi mi to zapalo za oko da ne vidim ocaj Hrvatskih novinara i tva uopste. . . Ja realno na Seku nit sam otisao ikad niti cu . . .Sto vazi i za ostale narodnjake. . . Mislim daleko od toga da ne znam pola tih narodnjaka,pre svega slusam rnb i house ,al ja sam veseljak covek . . bitno je drustvo a ne muzika. . .tako da sam naucio i vecinu narodnih melodija Al prosto mi je smesno da sto se vise boris protiv njih oni vise rasturaju. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

dalmosi iz studenskog doma toliko o dalmacji.Samo neka se zna da ce biti boysa i da ce biti rezerviranih kreveta u bolnici

).. Bas sam se dvoumila dal cu ici ili ne..

Slažem se