| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; je istina da je preporučio naš mup da neidu zato jer vaši nisu mogli garantirati sigurnost. priznaj sam sebi. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best je istina da je preporučio naš mup da neidu zato jer vaši nisu mogli garantirati sigurnost. priznaj sam sebi. meni nemoraš objašnjavat znam kakvi ste ljudi. kao nebi bilo nereda.... neznam u kojoj bajci ti živiš....![]() |
| |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
Neznam se pise odvojeno . . . I na jednoj i na drugoj strani ima huligana to je jasno . . . Ali evo ti primera . . .Nasi su njbali kad su bili kod vas u Zagrebu,al zato na revansu kada su vasi navijaci dolazili policija ih je stitila ko bele medvede . . to kod vas nije bio slucaj . . U pitanju je Cibona - Partizan kada su se celnici cibosa ogradili od BBB. . . Nasi su rekli da ne mogu da garantuju bezbednost i to je ok . . iako mogu da potpisem da bi tekma prosla ok . . Vasu ambasadu je i ovako razvalila grupa klinaca koja nema veze sa zivotom. . . Niko se ovde uopste ne zamlacuje Hrvatskom. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |
| |
| | #53 (permalink) |
| Purger | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Vaši narodnjaci pune "hale" ![]() Pretpostavljam da nisi nikad bio u Bestu pa ni ne znaš koje je veličine ta hala.... Vjeruj mi da se to nikako ne može nazvat halom...Best je samo malo veća birtija i ništa drugo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #55 (permalink) | |
| Purger | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Ajde mirko malo stani na loptu ![]() Citat:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #57 (permalink) |
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best ma gramatika nema veze sa pravilima foruma . . . necemo sad da raspravljamo koji jezik je od kog nastao . . . ne znam kolki je best . . cek zar neko nije pomenuo 500 ljudi. ... velika neka kafana ![]() ![]()
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! |
| |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best Citat:
kolonu od 810 ljudi prate 2x golf petice i motor u sredini kolone...i naravno kolona bude kamenovana,ljudi izlijeću i buseva traže ove urođenike a oni bježe livadama...i naravno otvara se pucnjava iz pistolja da se smiri razuzdane "ustaše" koj ižele da razbiju delije... znači 5policajaca prati kolonu od 810ljudi... vaši su dolazili,jedan bus,ponavljam jedan bus,i u pratnji 4auta,i 6 marica punih specijalaca,a sve to je lijepo promatrao zrakomlat MUP RH ... oprostite na skretanju sa teme...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija | |
| |
| | #59 (permalink) |
![]() | Re: Seka Aleksic, 24.2, Best ma daj covece pa kad je to bilo?? pa mi ni nemamo petice. . to je mozda bilo u crnoj gori,kad su to satro bile delije . . to su bili neki domoroci. . . .vasi navijaci kod nas nikad nisu dobili . . . nasi basevi su bezbroj puta ostali bez stakala a vec sam naveo primer kada je Cibona dolazila u Bg panduri su ubili boga u grobarima kako ne bi dosli do vasih baseva. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! |
| |
![]() |
| Tagovi: aleksic, best, boysi, seka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

meni nemoraš objašnjavat znam kakvi ste ljudi. kao nebi bilo nereda....
neznam u kojoj bajci ti živiš....

. . . I na jednoj i na drugoj strani ima huligana to je jasno . . . 

T1950