Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksic, 24.2, Best u Društvo forumu; je istina da je preporučio naš mup da neidu zato jer vaši nisu mogli garantirati sigurnost. priznaj sam sebi. ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 02-03-08, 00:09   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase
Re: Seka Aleksic, 24.2, Best

je istina da je preporučio naš mup da neidu zato jer vaši nisu mogli garantirati sigurnost. priznaj sam sebi. meni nemoraš objašnjavat znam kakvi ste ljudi. kao nebi bilo nereda.... neznam u kojoj bajci ti živiš....
mirko_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-03-08, 00:19   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
je istina da je preporučio naš mup da neidu zato jer vaši nisu mogli garantirati sigurnost. priznaj sam sebi. meni nemoraš objašnjavat znam kakvi ste ljudi. kao nebi bilo nereda.... neznam u kojoj bajci ti živiš....

Neznam
se pise odvojeno . . . I na jednoj i na drugoj strani ima huligana to je jasno . . .

Ali evo ti primera . . .Nasi su njbali kad su bili kod vas u Zagrebu,al zato na revansu kada su vasi navijaci dolazili policija ih je stitila ko bele medvede . . to kod vas nije bio slucaj . . U pitanju je Cibona - Partizan kada su se celnici cibosa ogradili od BBB. . .

Nasi su rekli da ne mogu da garantuju bezbednost i to je ok . . iako mogu da potpisem da bi tekma prosla ok . . Vasu ambasadu je i ovako razvalila grupa klinaca koja nema veze sa zivotom. . . Niko se ovde uopste ne zamlacuje Hrvatskom. . .
Star 02-03-08, 08:58   #53 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Vaši narodnjaci pune "hale"

Pretpostavljam da nisi nikad bio u Bestu pa ni ne znaš koje je veličine ta hala....

Vjeruj mi da se to nikako ne može nazvat halom...Best je samo malo veća birtija i ništa drugo

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 02-03-08, 09:49   #54 (permalink)
Regularni forumas

ovo je slobodna zemlja i ja ću pisati neznam kako ja oću. i ovo je Hrvatski forum pa bi i ti onda mogao početi pisati Hrvatskim jezikom i koristiti Hrvatsku gramatiku.
mirko_zg je offline  
Star 02-03-08, 10:03   #55 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ajde mirko malo stani na loptu

Citat:
ODNOS S ČLANOVIMA FORUMA

Poštujte sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini - možete kritizirati jedino njihove postupke.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 02-03-08, 10:30   #56 (permalink)
Regularni forumas

poštujem ja svakoga. nisam nikoga vrijeđao. samo sam mu vratio istom mjerom.
mirko_zg je offline  
Star 02-03-08, 12:01   #57 (permalink)
Starter

ma gramatika nema veze sa pravilima foruma . . . necemo sad da raspravljamo koji jezik je od kog nastao . . .

ne znam kolki je best . . cek zar neko nije pomenuo 500 ljudi. ... velika neka kafana
Star 02-03-08, 12:11   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke

Neznam
se pise odvojeno . . . I na jednoj i na drugoj strani ima huligana to je jasno . . .

Ali evo ti primera . . .Nasi su njbali kad su bili kod vas u Zagrebu,al zato na revansu kada su vasi navijaci dolazili policija ih je stitila ko bele medvede . . to kod vas nije bio slucaj . . U pitanju je Cibona - Partizan kada su se celnici cibosa ogradili od BBB. . .

Nasi su rekli da ne mogu da garantuju bezbednost i to je ok . . iako mogu da potpisem da bi tekma prosla ok . . Vasu ambasadu je i ovako razvalila grupa klinaca koja nema veze sa zivotom. . . Niko se ovde uopste ne zamlacuje Hrvatskom. . .
samo o policiji nemoj....
kolonu od 810 ljudi prate 2x golf petice i motor u sredini kolone...i naravno kolona bude kamenovana,ljudi izlijeću i buseva traže ove urođenike a oni bježe livadama...i naravno otvara se pucnjava iz pistolja da se smiri razuzdane "ustaše" koj ižele da razbiju delije...
znači 5policajaca prati kolonu od 810ljudi...

vaši su dolazili,jedan bus,ponavljam jedan bus,i u pratnji 4auta,i 6 marica punih specijalaca,a sve to je lijepo promatrao zrakomlat MUP RH ...

oprostite na skretanju sa teme...

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Star 02-03-08, 14:09   #59 (permalink)
Starter

ma daj covece pa kad je to bilo?? pa mi ni nemamo petice. . to je mozda bilo u crnoj gori,kad su to satro bile delije . . to su bili neki domoroci. . . .vasi navijaci kod nas nikad nisu dobili . . . nasi basevi su bezbroj puta ostali bez stakala a vec sam naveo primer kada je Cibona dolazila u Bg panduri su ubili boga u grobarima kako ne bi dosli do vasih baseva. . .
Star 02-03-08, 16:48   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 205
Mekto se izdvaja iz mase

Joj internet huligani
Zatvorena Tema
Tagovi: aleksic, best, boysi, seka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111