| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Seka Aleksić Best Slike u Društvo forumu; a kako tu nema mene nigdje na slici?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksić Best Slike a koji si ti?? njen ljubavnik?!![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 391
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksić Best Slike Fakat bi trebao prestat piti.Pa ljudi provode sate pokusavajuci odgonetnuti te tvoje rano jutarnje postove.Nedeljom cemo ovaj foru zvati forum enigmatike. E da veceras dobivam slike sa seke pa cu stviti gore.imam i par 3gp filmica po minutu. Jedino ne znam kak su slike ispale jer se ova stalno mrdala po bini a ja sam bio u prvom redu pa je malo mutno i tak al bit ce onih koje valjaju.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksić Best Slike evo filmici.upozorenje! filmici su snimani mobitelom tako sa nemojte ocekivati neku kvalitetu.Kak sam bio u cugi i to mozda je pobjegla iz kadra koji put. A na youtubu sam nasao iso neke filmice pa pogledajte i to. seka moji filmici Evo popis filmova s youtuba you tube
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksić Best Slike Evo napokon mojih obecanih slika koje su ispale katastofa.Kriv je fotic kojem se iskljucuje blic i nema stabilicator slike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jos jednom:ZAO MI JE
| | |
| | #19 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seka Aleksić Best Slike Imali smo frenda u srednjoj koji se prezivo Aleksić i imo je seku... stalno smo ga cimali "karat ćemo ti seku, aleksić", a kad smo mu vidli seku u živo prestali smo ga cimati, oprosti mi crna zemljo, kakva kalaštura!! -no zato ovu treba ženit
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: best, seka aleksic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.