Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi sisate konobarice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy 2 mama: zajebi te sta prigovaraju, oni bi svoje lijevo jaje dali da se mogu uistinu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 15:03   #31 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Re: sisate konobarice

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
2 mama: zajebi te sta prigovaraju, oni bi svoje lijevo jaje dali da se mogu uistinu maziti sa takvim siskama za koje zezaju. Ja bi čak i pol desnog dao
Znam, toga se i plašim
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 15:08   #32 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ima jedan birc u rijeci zove se Porto...onako birtija gdje se stariji lokalci okupljaju a i pokoji šljaker zna doći na lozu ili travaricu
riječani će znati gdje je, kraj gimnazije Andrije Mohorovičić

ženska je vlasnica a i radila je kao konobarica...nisam dugo bio tamo tako da ne znam da li ona još radi...
to vrijedi pogledati....moja prva rekacija je bila

dugo je u tom biznisu (ima oko 40-ak godina a s konobarenjem je krenula od svoje 18god ja mislim, pričali smo) tako da zna sve cake i kvake svog zanata
znam iz izvora sa strane da ju život nije mazio ali unatoč svemu izgleda super
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:56   #33 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ne se ljutit, nije bilo namjenjeno tebi nego općenito svim konobaricama, al koliko sam vidio na slikama tvoje nisu loše.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 12:20   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-04-07
Poruka: 53
jules se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Znam, toga se i plašim
pa da, daju jaje, a nakon skopljenja ih vise nis ne zanima..

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
a ja to vidim skoro svaki dan

patite
da al te zanima ko mene dlakava muska prsa.

zivot je nepravedan!

- koristi edit!

Zadnji Uredio ševa : 21-12-07 u 17:04.
jules je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 19:30   #35 (permalink)
FIO
Starter

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 13
Poruka: 68
FIO se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: šibenik 23 Pogledaj Poruke
Ajme što ima jedna dobra sisata konobarica u kafiću u horvočanskoj u Genti, uvjek je bez grudnjaka i sise samo što joj same ne ispadnu!! Par puta joj je izvirila bradavica. Ima li ko još kakvo takvo mjesto gdje se ima što vidjeti i zatalasati?
internet
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 21:34   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

imas na kennedyevom u zgu....birc se zove malo zlato...inace tam radi jedna predivna plavusa....julija joj je ime...ne da ima sise vec i cijelo tijelo perfektno....a bila je i jedna brinetica....isto sisata...nisam vec dugo bil....morat cu ih opet posjetit...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 00:18   #37 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,340
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

a i po kladionicama ih ima svaka druga sisata
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 12:47   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 10
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Ima kod mene u plodinama jedna, isto se talasa

I da, znam jedan kafić u Osijeku
Koji!?
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 12:57   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,615
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
ima jedan birc u rijeci zove se Porto...onako birtija gdje se stariji lokalci okupljaju a i pokoji šljaker zna doći na lozu ili travaricu
riječani će znati gdje je, kraj gimnazije Andrije Mohorovičić
hm hm kazem kraj prve riječke (mohorovičić), bumo posjetili poslije škole
u subotu sam bio u robnoj kući korzo i preko puta handya i onih satova su neki nakiti, prsteni štagod i radila je jedna takva sisa da to nije bilo normalno, bila je u nekim crnim uskim trapericama i crnoj uskoj majici na dekolte
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 13:01   #40 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,340
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

na Kantridi isto ima kraj one kladionice u kafiću "Had" jedna dobra
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108