| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi sisate konobarice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy 2 mama: zajebi te sta prigovaraju, oni bi svoje lijevo jaje dali da se mogu uistinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sisate konobarice ima jedan birc u rijeci zove se Porto...onako birtija gdje se stariji lokalci okupljaju a i pokoji šljaker zna doći na lozu ili travaricu ![]() riječani će znati gdje je, kraj gimnazije Andrije Mohorovičić ženska je vlasnica a i radila je kao konobarica...nisam dugo bio tamo tako da ne znam da li ona još radi... to vrijedi pogledati....moja prva rekacija je bila dugo je u tom biznisu (ima oko 40-ak godina a s konobarenjem je krenula od svoje 18god ja mislim, pričali smo) tako da zna sve cake i kvake svog zanata znam iz izvora sa strane da ju život nije mazio ali unatoč svemu izgleda super |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: sisate konobarice imas na kennedyevom u zgu....birc se zove malo zlato...inace tam radi jedna predivna plavusa....julija joj je ime...ne da ima sise vec i cijelo tijelo perfektno....a bila je i jedna brinetica....isto sisata...nisam vec dugo bil....morat cu ih opet posjetit...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sisate konobarice a i po kladionicama ih ima svaka druga sisata ![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sisate konobarice Citat:
, bumo posjetili poslije školeu subotu sam bio u robnoj kući korzo i preko puta handya i onih satova su neki nakiti, prsteni štagod i radila je jedna takva sisa da to nije bilo normalno, bila je u nekim crnim uskim trapericama i crnoj uskoj majici na dekolte![]()
__________________ 20LEGEND | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sisate konobarice na Kantridi isto ima kraj one kladionice u kafiću "Had" jedna dobra ![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

, bumo posjetili poslije škole