| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi sisate konobarice u Društvo forumu; Kafić Mond u Ilici, lijepe okrugle sise, a mršavica...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sisate konobarice Citat:
![]() i di je taj birc točno? ![]() ![]() ja radim na horvaćanskoj pa pitam... hahahha ![]() diablo: LOL ja znam tu...... to je najobičnija rupa od birtije a svako jutro punaaaaa, nema mjesta, ljudi nastoječki piju kavu ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 32
Poruka: 139
![]() | Bravo momci idemo još sa takvim konkretnim primjerima 1 ![]() Najjebozovnija je bila, sad više ne radi penthousova Tara Radović u jednoj pizzeri u Vrapču, koje su to bile sise.Zadnji Uredio daidza : 30-01-08 u 10:59. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: sisate konobarice kamo.....po sise ? po konobarice ? po sisate konobarice ?....ama brate ima ih u ukrajini kolko srce oce....samo uvoz potaknut.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Ima li ko još kakvo takvo mjesto gdje se ima što vidjeti i zatalasati?

penthousova Tara Radović u jednoj pizzeri u Vrapču, koje su to bile sise.