| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Spisak dogadjanja u gradovima (zainteresirani?) :) u Društvo forumu; Znam da sam novi i bez reputacije , ali bila je na jednom forumu na kojem sam davno postao slicna tema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 3
![]() | Spisak dogadjanja u gradovima (zainteresirani?) :) Znam da sam novi i bez reputacije , ali bila je na jednom forumu na kojem sam davno postao slicna tema koja je odavno zamrla, a bila je u biti dosta zanimljiva za ljude koji vole otic tu i tamo do drugih gradova, prolunjat okolo, pogledat neki koncert ili tradicionalnu gradsku priredbu - mene recimo bas zanima kad ima nesto u Sisku, Osijeku, Varazdinu...a u medijima se to rijetko cuje. Pa sad, mozda tema neslavno propadne, a mozda ljudi budu zainteresirani, pa si mozemo medjusobno preporucit kad je negdje nesto zgodno.Evo, sto se tice Karlovca u narednih mjesec dana: 15.6. Majke u Coyote baru Humanofon (reggae-dub) u atriju muzeja 16.6. Medjunarodni break dance festival pred Zorin domom (gradsko kazaliste) 17.6. Hari Roncevic pred Zorin domom (besplatno) 22.6. Equilibrium (metal) i Black Jack (rock) u Coyote baru 23.6. Elemental na krijesovima (obala Kupe) DJ Phil Damm i Red Bull Party u Coyote baru 24.6. Skoro na klizalistu (besplatno) ETNO JAZZ FESTIVAL (vrlo atraktivan prostor na otvorenom, upad besplatan) 28.6. Drazen Djerek i Goran Ilic (guitar session) te Mate Matisic etno-swing kvartet u Sancu 29.6. Vasko Atanasovski kvartet (ITA, SLO, HR) u Sancu 30.6. Elvis Stanic jazz fusion group u Sancu Dave Manali (Italija) i DJ Huby (Astralis) u Coyote baru 1.7. Tamara Obrovac i Transhistria Ensemble u Sancu 13.7. Vatra i Ramirez u Sancu (besplatno) od 1. do 8.7. Medjunarodni festival folklora (Meksiko, Juznoafricka Republika, Indija....) - sve besplatno, razne gradske lokacije. a tko voli upoznavat nove sportove u Zagrebu (Središće) i Karlovcu (Grabrik) od 13. do 17.6. finale Kupa CEB u baseballu (nes ko nogometni kup UEFA) U Zagrebu (sve utakmice nasih u 17) - 13.6. protiv Toulousea (Francuska), 14.6. protiv Heidenheima (Njemačka), 15.6. protiv Dinama Bukurešt (Rumunjska) U Karlovcu (sve utakmice nasih u 17) - 13.6. protiv Beograda (Srbija), 14.6. protiv Brna (Češka), 15.6. protiv Barcelone (Spanjolska). Polufinala u 17 sati u subotu - jedno u Zagrebu, jedno u Karlovcu. Finale u nedjelju u 17 sati u Karlovcu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dogadjanja, gradovima, spisak, zainteresirani |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

, ali bila je na jednom forumu na kojem sam davno postao slicna tema koja je odavno zamrla, a bila je u biti dosta zanimljiva za ljude koji vole otic tu i tamo do drugih gradova, prolunjat okolo, pogledat neki koncert ili tradicionalnu gradsku priredbu - mene recimo bas zanima kad ima nesto u Sisku, Osijeku, Varazdinu...a u medijima se to rijetko cuje. Pa sad, mozda tema neslavno propadne, a mozda ljudi budu zainteresirani, pa si mozemo medjusobno preporucit kad je negdje nesto zgodno.

T1950