| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Sta preporucujete u Zagrebu? u Društvo forumu; Voljna sam da posetim vas Zagreb Sta mi "nocne ptice" iz Zagreba preporucuju Mislim na neki vrhunski club, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Serbia
Poruka: 18
![]() | Sta preporucujete u Zagrebu? Voljna sam da posetim vas Zagreb ![]() Sta mi "nocne ptice" iz Zagreba preporucuju ![]() Mislim na neki vrhunski club, skroz fancy, napucano mesto, gde cemo do zore da i i i opet![]() Pa da cujem... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Serbia
Poruka: 18
![]() | Re: Sta preporucujete u Zagrebu? Citat:
![]() To dolazi u obzir samo ukoliko sam u nekoj extra mega giga depresiji ![]() A inace, domaca muzika, kao i RnB naravno i pre svega ![]() ![]() ![]() Hvala za azuran replay ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta preporucujete u Zagrebu? Posjeti Vertigo... mislim da "vrhunskije" i nema baš od toga...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta preporucujete u Zagrebu? Od istog datuma ko i purgeraj.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: kafe, night clubing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

i
i
i opet

pametni znaju