| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Thompson- 16.06.2007. Maksimir u Društvo forumu; Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira Zovi samo zovi Moj dida i ja Moj Ivane... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir o ivanxxx ja bio par metara od tebe-desno.. nego zašto nije radio mcdonalds na kvatrichu..onda sam opet morao pjehaka do dubca po auto...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Citat:
![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Eh, kad niste htjeli navratiti do mene, a bio sam vam usput... ![]() EDIT Al' da vas pohvalim- bili ste manje ekscesni nego oni večer prije. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir je je...taman smo dosli pred zatvaranje... ste vidli decu kaj se u kolicima vozila... a dobar koncert..vatromet...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Konert je bio presavršen, svaka čast Thompsonu! I jel ima neko pliz za download cijeli koncert rado bih ga pogledo još jednom?
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: POD ŠANKOM Godina: 23
Poruka: 15
![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Koncert je bio zakon, sve je bilo odlično napravljeno i svaka čast Thompsonu i ekipi. Jedino ako bi mi možda bilo žao ( al može i bez toga ) je šta nije Anicu ožežo, al sve u svemu još jedan od doživljaja koji se nikad ne zaboravljaju...još sam pod dojmom. Koncert će bit na DVD-u, već ovaj tjedan počinju montirati audio i video zapise, tako da ja mislim da će za kojih tjedan i po, dva bit gotovo sve...jebiga da imam HRT + snimio bi ga.
__________________ Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead... |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir ma sve bilo onak super..al znash kaj..trebalo bi zabranit ulaz glazbeno obrazovanim curana..mislim one kaj su isle u glazbenu škiolu...to prestrašno...ushi mi krvarile..
| | |
![]() |
| Tagovi: 16062007, maksimir, thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.

Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku ! 

Herceg-Bosno u srcu te nosim