| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Thompson- 16.06.2007. Maksimir u Društvo forumu; e da sad se sjetih..možda me netko vidio poslje... deral sam se : "di ste pi*ke dobil ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir e da sad se sjetih..možda me netko vidio poslje... deral sam se : "di ste pi*ke dobil sam plaću! i mjenjam tri karte za dvije pive!"
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 46
![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Za Dom - spremni! U Zagori na izvoru rijeke Cikole, Stala braca da obrane nase domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braca svi, Necete u Cavoglave dok smo živi mi! Tuce thompson, kalasnjikov a i zbrojevka, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puska gotovs'i uz pjesmu svi, Za dom braco, za slobodu, borimo se mi. Cujte srpski dobrovoljci bando cetnici Stici ce vas nasa ruka i u Srbiji! Stici ce vas Bozja pravda to vec svatko zna Sudit ce vam bojovnici iz Cavoglava! Slusajte sad poruku od Svetog Ilije: Necete u Cavoglave, niste ni prije! Oj Hrvati, braco mila iz Cavoglava, Hrvatska vam zaboravit nece nikada! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Purger | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Nobilo,jesi to ti ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir nisam onaj dan stigo sve stavi pa evo sad ono sto mi je ostalo Evo prvo jedna pjesma koju je napiso susjed iz mog kraja kako bi promovirao Liku i njezine ljepote u suradnji sa Thompsonom Lipa Kaja: Klapa Intrade - Croatio iz duše te ljubim: Početak: Ratnici svjetla: Ratnici svjetla - baklja: Dolazak Hrvata - baklja: Geni kameni (zahvala dinamu, mamiću, itd):
__________________ Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku ! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Thompson koncert-odjavna spica Trebam uslugu nekog dobrog forumasa.Ak je netko slucajno snimao koncert thompsona sa maksimira da li taj moze izrezati odjavnu spicu s svim onim imenima i uploadat ju negdje.Bio bih jako zahvalan.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Istina boli, ponekad ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 16062007, maksimir, thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:52.

Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku !