| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Thompson- 16.06.2007. Maksimir u Društvo forumu; a jbga šta nisi rekao prije početka koncerta...snimila bi ja mobitelom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir pa snimao sam ja svojim mobitelom i onda mi je nakon 10 sekundi nestalo memorije i prekinulo se snimanje.poludio sam
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Mislim da mu je na koncertu bilo više gledatelja nego u cijelom kolu HNL-a, no nažalost to više govori o našoj ligi nego Thompsonu...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir A kak te onda ja ne znam(ili molzda znam) jer sam ja radio ozvucenje i rasvjetu za thompsona tj moja firma.Kak se zoves.daj na pm.Mozda radis za mene a ja to ne znam Kaj fakat nitko nije snimao koncert da mi to sredi
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Thompson- 16.06.2007. Maksimir Imam ja i takvu al imam i onu Access all areas.nemam skener. svijet je bas mali
| | |
![]() |
| Tagovi: 16062007, maksimir, thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.