| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Tko ide na Thompsonov koncert večeras? u Društvo forumu; Ja ne. Sjedit ću u Maraskinu na cugi i đirat se skuterom po Donjm Gradu dok ovi na trgu padaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko ide na Thompsonov koncert večeras? Ja ne. Sjedit ću u Maraskinu na cugi i đirat se skuterom po Donjm Gradu dok ovi na trgu padaju u dilirij. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: Tko ide na Thompsonov koncert večeras? ja ne al san prisiljen biti jako blizu sredistu zbivanja ![]() a eto ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 32
Poruka: 141
![]() | Re: Tko ide na Thompsonov koncert večeras? Bit ču tamo u prvom redu, pa jesmo Hrvati ili nismo! Thomson, domovina, Vijera, familija to su moje vrednote. Na tompsona idem danas, živim u Rvackoj, nedeljom se kod matere na ručku a u nedelju idem na misu, i eto ti smisla života u 48 sati!!! |
| |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko ide na Thompsonov koncert večeras? Citat:
![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ide na Thompsonov koncert večeras? Citat:
nevjerovatno kako svako malo naiđe poneki ovakav lik... Sinko, ako si takav kakav jesi, nema razloga da to podijeliš s nama ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| |
| | #10 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ide na Thompsonov koncert večeras? Ili.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.