| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi TraSh it @Bakaga Bar -srijedom u Društvo forumu; Ako se držimo one „treća- sreća“ onda bi ovaj sljedeći TraSh It trebao biti najbolji do sada! Mi smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-06 Lokacija: ZAGREB-METROPOLA Godina: 24
Poruka: 42
![]() | TraSh it @Bakaga Bar -srijedom Ako se držimo one „treća- sreća“ onda bi ovaj sljedeći TraSh It trebao biti najbolji do sada! Mi smo već sretni jer smo se odlično zabavili i na prva dva partija, a za ovu srijedu vam pripremamo posebnu temu „Sunčani TraSh It“ s prigodnim poklonima!!! Koji su pokloni? Dođite i provjerite! Ne dopustimo da vječni hitovi Senne M, Kassandre i Minee zamru kako generacije odmiču, zato dođite svi u srijedu, 02.04.2008. u Bakaga Bar na zagrebačkoj Šalati!!! Promo cijene pića, pokloni iznenađenja i najveći trash hitovi od DJ Hrvoja i Sanje!! Bakaga- 02.04.2008!!!Za besplatan upad javite se na broj 098/9558-194 najkasnije do 20h u srijedu, a sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i prezime(i od frendova) i pojaviti se u Bakagi prije 11.30 sati.(ako ste na popisu dođite ranije kako bi izbjegli veliku gužvu).Vidimo se! Svi smo mi Taichy! ![]() REZERVACIJE STOLOVA NA 095 903 0546 PROMO CIJENE CUGE: Trash Cocktail- 20kn Vodka-schweppes- 14kn Beck's (0,33)- 12kn Pelin- 10kn Tequila- 10kn VIDIMO SE U BAKAGI ![]() ![]() ![]()
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 214
![]() ![]() | Re: TraSh it @Bakaga Bar -srijedom Shit je jer je to srijedom..znam da bi ziher pun quratz ekipe doslo da je 5kom ili subotom.. ![]() U saloonu je super jer je subotom,ali stvarno ne kuzim zakaj ne smiju decki ispod 21 god uci?bezveze ![]() pa to je glazba te generacije koja to najvise zeli cuti..i sad ja ne idem jer srijedom nemrem, a u saloon si nemrem povesti decka i frendove jer su 20 godisnjaci.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: TraSh it @Bakaga Bar -srijedom ovdje je +18,i atmosfera je prejebena..ko dolazi,neka mi pošalje prezime da ga na popis stavim
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene Zadnji Uredio dessyn : 30-03-08 u 19:38. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 214
![]() ![]() | Re: TraSh it @Bakaga Bar -srijedom Citat:
![]() steta.. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: TraSh it @Bakaga Bar -srijedom Citat:
,klub je vec u 11 pun,pa se ekipa izludira do 3..i ujutro se lakše dignu
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bakaga bar, party |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.

Bakaga- 02.04.2008!!!