| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi TraSh it guest SANDRA DABO@Bakaga Bar - srijeda 09/04/2008 u Društvo forumu; Novi program koji je prodrmao cijelu scenu i odličan odaziv Vas koji ste nam najvažniji, prisiljava nas da Vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-06 Lokacija: ZAGREB-METROPOLA Godina: 24
Poruka: 42
![]() | TraSh it guest SANDRA DABO@Bakaga Bar - srijeda 09/04/2008 Novi program koji je prodrmao cijelu scenu i odličan odaziv Vas koji ste nam najvažniji, prisiljava nas da Vam priredimo najluđi TraSh It do sada! Mi se ne obaziremo na nezahvalne kopije, mi stvaramo nove ideje!! U srijedu 09.04 Vas očekuje dosta toga novog! Medica će biti piće večeri- 1 kom- 10kn, metar- 100kn!!! Rasplesanu atmosferu će zagrijati dvadesetak vrućih hostesa sa AUTOSHOW-a, a za finale smo Vam pripremili najljepšu od svih- Sandru Dabo- kraljicu Novalje!!! Upad je 20kn, popis vrijedo do 00:00h. Za besplatan upad javite se na broj 098/9558-194 najkasnije do 20h u srijedu, a sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i prezime(i od frendova) i pojaviti se u Bakagi prije 00.00 sati.(ako ste na popisu dođite ranije kako bi izbjegli veliku gužvu).Vidimo se! PROMO CIJENE CUGE: Trash Cocktail- 20kn Vodka-schweppes- 14kn Beck's (0,33)- 12kn Pelin- 10kn Tequila- 10kn VIDIMO SE U BAKAGI!!! upad +18 ![]()
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-06 Lokacija: ZAGREB-METROPOLA Godina: 24
Poruka: 42
![]() | Re: TraSh it guest SANDRA DABO@Bakaga Bar - srijeda 09/04/2008 TraSh it@Bakaga Bar 16.4.2008 ![]() Prošle srijede smo ugostili kraljicu Novalje, a sada je vrijeme da mi izaberemo našu kraljicu i kralja TraSh It-a!!! Neće biti žirija, sve će ovisiti o sreći. Ako kraljevi imaju sreće roditi se u plemenitoj lozi, onda ćemo i mi sve prepustiti sreći pa ćemo izvlačenjem ulaznica izabrati našega kralja i kraljicu!!! ![]() Izabrane ćemo prigodno odjenuti i nadjenuti im krune, a za nagradu će dobiti metar medice svaki!! Pridružite nam se u krunidbi i još jednoj nezaboravnoj fešti uz promotivne cijene pića u Bakaga Bar-u na zagrebačkoj Šalati!!!U krunidbi naravno sudjeluju oni s kartama, jer ćemo izvlačiti brojeve koji na njima pišu Upad je naravno simboličnih 10kn! Vidimo se!!Za besplatan upad javite se na broj 098/9558-194 najkasnije do 20h u srijedu, a sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i prezime(i od frendova) i pojaviti se u Bakagi prije 00.00 sati.(ako ste na popisu dođite ranije kako bi izbjegli veliku gužvu).Vidimo se! Promo cijene cuge: Beck's 12kn Medica 10kn Pelin 10kn Schweppes-Vodka 14kn Trash Cocktail 20kn kako je bilo na prošlim partyma ,pogledajte ovdje: Bakaga bar - TraSh iT i s@mo takVa Zaj€bancIJa/Bakaga bar - 1/36 : Galerija : Tulumarka traSh it exclusive - SANDRA DABO - ekipa ! ! !/Bakaga bar - 1/46 : Galerija : Tulumarka Sandra Dabo - one and only - traSh it/Bakaga bar - 1/35 : Galerija : Tulumarka
__________________ volim samo DINAMO,alkohol i žene-u životu ništa više ne zanima mene |
| | |
![]() |
| Tagovi: bakaga bar, party |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:01.

Upad je naravno simboličnih 10kn! Vidimo se!!