| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Trazim prostor za tulum u Zagrebu u Društvo forumu; ...Za oko 40ak ljudi, bilo bi pozeljno da nije prevelik i da ima sank, sad sto se pica tice bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-07
Poruka: 1
![]() | Trazim prostor za tulum u Zagrebu ...Za oko 40ak ljudi, bilo bi pozeljno da nije prevelik i da ima sank, sad sto se pica tice bilo bi mi u interesu da je u mogucnosti vlastito donjeti, ali da se dogovoriti i oko placanja i pica... ako netko zna gdje bih se mogla raspitati za takvo nesto, ili sam mi ponuditi neki svoj prostor molim vas da mi pomognete... unaprijed zahvaljujem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trazim prostor za tulum u Zagrebu Probaj se raspitati za Kset, ali nisam ziher. Bila na jednom vjencanju tamo, znaci mimo standardnog programa...ali brijem da treba neka veza i vezica ili bar netko sa Elektrotehnike...VELIKO mozda!!!! Za Novu neka skvadra iznajmila Wimpy, bircek u Miskecovom prolazu, ali koliko se sjecam bilo dost skupo....pitam okolo, pa jos napisem nesto pametnijeg. To sam samo tak impulzivno...kao probala sam.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-01-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 269
![]() ![]() | Re: Trazim prostor za tulum u Zagrebu Selska cesta 133 - prejeben birc u kojem možeš organizirat feštu za 40-50 ljudi. Ima čak i plesni podij, možeš dog. catering ili dofurat vlastitu klopu. Sve je stvar dog. s vlasnikom. Caffe bar AREA.
__________________ Vrijeme praštanja - song by Doris Dragović |
| | |
![]() |
| Tagovi: prostor za tulum, tulum |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje