| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; Veliki folk spektakl hrvatskih, srpskih i bosanskih pjevača u ožujku na zagrebačkom Velesajmu, 7. ožujka, s početkom u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Turbo folk spektakl na Velesajmu Veliki folk spektakl hrvatskih, srpskih i bosanskih pjevača u ožujku na zagrebačkom Velesajmu, 7. ožujka, s početkom u 20 sati. Ljubitelji narodnjačke glazbe tada će moći uživati u spektaklu koji će trajati 4 do 5 sati, a prisutne bi, kako nam Zatezalo kaže, trebalo zabavljati 16 ("ako ne i više") izvođača, poput Seke Aleksić, Saše Matića, Viki Miljković, Osmana Hadžića, Stoje, Dejana Matića, Vesne Zmijanac, Seje Kalača, Duška Kuljiša i drugih. ide li tko? koliko je upad?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Pa nek ide...tko mu brani !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Da,da...zdrav razum naprosto puca iz Thompsona ! On je samo jedan u nizu folera... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

a