| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; brao brao...sad si pogodil punkt..imas praf....jer je amer. country u rangu turbo folka....sund ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 14
![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Citat:
Ali kako ti možeš osuđivati , i prije svega sa kojim pravom, nečiji ukus glazbe,boje,jela,auta ili bilo čega drugog? Ako ti slušaš rock mora li se svima nama dopadati ta vrsta glazbe? Ako ti je omiljeno jelo pizza znači li to da svi mi moramo jesti pizzu? | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu sund je sund....dana jos si pod dojmom....tocno u podne.......vidi pod ....."kad ste zadnji put vodili ljubav"
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #107 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu ako se tebi slusaju cajke...ti ih lijepo slusaj...ali to je umjetnicku sund i ostal bude ko takav...nisam ja to zmislil nek je tak....a svatko se zabavlja na svoj nacin....neko se guzi ..neko vodi ljubav .. to ti je tak
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 14
![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Dobro, ako nisi to ti izmislio gdje je to onda dokazano? Ps. jesam li ja igdje navela da slušam narodnjake? Ja sam samo rekla da ne možeš osuđivati nečiji ukus! Ja se osobno opuštam uz klasiku,mozart i coo... Opuštaš li se i ti uz tu glazbu? |
| | |
| | #109 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu naravno...i ne samo uz tu....rekel sam ti vec....ko voli cajke nek ide na njih i nek ih slusa...a ko veli da je to sund??......ima ljudi koji su placeni za to ... zna se kaj je sund i u glazbi i u literaturi....ko voli sund ...nek...ja ne...ne branim nikome ...samo se rugam...hahahaha
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.

a