| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; sad neću dobit povrat love za kartu kao ni za metallicu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu sad neću dobit povrat love za kartu kao ni za metallicu ![]() ![]() ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Druga verzija s T-portala Propala 'Turbo folk revija' na Velesajmu Organizator 'Turbo folk revije' koja se trebala održati na Zagrebačkom velesajmu 7. ožujka, Braco Zatezalo tvrdi kako je manifestacija otkazana 'zbog toga što hrvatski domoljubi prijete folk pjevačima' S druge strane, predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara, Damir Jašarević, tvrdi kako je odmah na početku znao da od Revije neće biti ništa. Kazuje kako se najvjerojatnije radi o prijevari - netko je uzeo novac od ulaznica te izigrao one koji su ih platili 190 kuna. Napominje kako to nije prvi takav slučaj u Zagrebu. Jašarević kazuje i kako već jednom treba povesti pitanje o kulturi u Hrvata, misleći pritom i na to kome se sve daje novac za razvoj kulture. Zaključuje kako bi o svemu tome istragu trebala provesti kriminalistička policija. Uz izjave obiju strana, neslužbeno se saznaje kako je razlog neodržavanju Revije premali broj prodanih karata.
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu koliko sam cuo, spektakl se seli u Ljubljanu,(ocekuju se velike guzve na granicnim prelazima sa Slovenijom), a svi oni koji su platili karte lova ce im biti vracena...navodno![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu je, ako je organizator ono smeće od Crnarića po kojem ljudi još danas čekaju povrat love od koncerta Metallice (330 kn mislim, hvala k**** pa se ja nisam zaje** i uzeo ranije kartu) onda se možete pozdravit s tom lovom...Da citiram jedan tekst "samo kod nas, tog ima samo kod nas"
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu kad je u Sloveniji SPEKTAKL?? idemo Kiki u Europu na cajke ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.

Z A N I M L J I V O