| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da smo neki jebeno narod...svi bi rekli ne...to i Slovenci znaju...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #24 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Hm. volim poslusati narodnjake kao prvo. Ali mislim da malo mjesamo kruske i jabuke again. Nemres mi po "srpstvu", "cetnistvu" usporediti Cecu (jebaljku jednog od najvecih zlotvora i javno deklariranu kriminalku) i recimo npr. Seku Aleksic. Za vrijeme rata se znalo za Cecu i tko je Ceca. Za Seku se nije imalo pojma. I brijem da je Seka za vrijeme rata sisala umjesto kuraca ko danas svoj palac. E sad zasto to pričam. Ceca ne bude ziher dosla u centar ZG-a jer je svjesna da ce je netko dovoljno lud i bez obaveza prema bliznjima dici u zrak skupa sa sobom. Seka se ne mora plašiti jer u javnosti je ona samo klasična srpska pevaljka jebenih sisa koju bi i Papa Ratzinger drage volje mrknuo medju sise. Nitko nju ne smatra četnikušom ili slično.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Citat:
Da smo neki jebeni narod, po uzoru na Slovence, istjerali bi i Rome odavdje jel da? Citat:
Mene ti učiš tko je bio Arkan??? imam se pravo zajebavat, ono nije vjerodostojna slika, ne da ja nju branim, sere mi se za nju...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 20-02-07 u 16:29. | ||
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu ti ne kuzis kaj ja govorim...i ja sam svjestan da moroni budu isli na to....prvo na koncert thomsona u ustskim majicama a posle u diskac na cecu i kolo...pa kaj se toga nisam dovoljno nagledal u njemackoj ...super hrvatine..koma...negde sam napisal da sam zivjel par metara od shakespeare-a najveceg hrv.diskaca u dijaspori...prvo je laufala hrv.glazba ....na pocetku je bila ludnica a onda sve manje i manje...tip je skoro propal...ubacil je narodnjake a ekipa ope pocela dolazit ...i to kak ...vozili po 300-400 km da udju u diskac...nebres bilivit...ali jbg...gazdu kuzim...ali ja nisam vise dolazil u klub...basta...ko voli nek izvoli....kak si i rekel...prvi koji su poceli slusat cajke su ekiipica s fronte...na svakoj festi pocne se s thompsonom a zavrsi na najjacim cajkama....koma..koma...to je fenomen s kojim se trebaju profesionalci pozabaviti
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu a cvike su iz 80-tih....takve slicne sam i ja imal.....ray ban wings...a njezine su kao porsche..ili ysl...ove danas su retro 80-tih...hehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

imam se pravo zajebavat, ono nije vjerodostojna slika, ne da ja nju branim, sere mi se za nju...

a