Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-07, 16:24   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu

nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da smo neki jebeno narod...svi bi rekli ne...to i Slovenci znaju......
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:25   #22 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu

Kako sve završi na Ceci i Thompsonu

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:26   #23 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,656
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Btw. svako ima svoju cijenu...

ja ću platiti kartu, nije bed
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:27   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Cecu ne podnosim upravo zbog njenog muža.. ali zar ti stvarno ova slika izgleda kao prava? Tada se nisu nosile takve naočale
o cemu ti pričaš...kao zajebancija.....dragi joj je imao 10km od Vukovara u Dalju logor za obuku i mucenje Hrvata.......učili su na živom čovjeku kako pucati iz oružja.....okvir naočala ......
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:27   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Hm. volim poslusati narodnjake kao prvo. Ali mislim da malo mjesamo kruske i jabuke again.
Nemres mi po "srpstvu", "cetnistvu" usporediti Cecu (jebaljku jednog od najvecih zlotvora i javno deklariranu kriminalku) i recimo npr. Seku Aleksic. Za vrijeme rata se znalo za Cecu i tko je Ceca. Za Seku se nije imalo pojma. I brijem da je Seka za vrijeme rata sisala umjesto kuraca ko danas svoj palac.
E sad zasto to pričam. Ceca ne bude ziher dosla u centar ZG-a jer je svjesna da ce je netko dovoljno lud i bez obaveza prema bliznjima dici u zrak skupa sa sobom. Seka se ne mora plašiti jer u javnosti je ona samo klasična srpska pevaljka jebenih sisa koju bi i Papa Ratzinger drage volje mrknuo medju sise. Nitko nju ne smatra četnikušom ili slično.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:27   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da smo neki jebeno narod...svi bi rekli ne...to i Slovenci znaju......

Da smo neki jebeni narod, po uzoru na Slovence, istjerali bi i Rome odavdje jel da?

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
o cemu ti pričaš...kao zajebancija.....dragi joj je imao 10km od Vukovara u Dalju logor za obuku i mucenje Hrvata.......učili su na živom čovjeku kako pucati iz oružja.....okvir naočala ......

Mene ti učiš tko je bio Arkan??? imam se pravo zajebavat, ono nije vjerodostojna slika, ne da ja nju branim, sere mi se za nju...

Zadnji Uredio Wamp : 20-02-07 u 16:29.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:28   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Da smo neki jebeni narod, po uzoru na Slovence, istjerali bi i Rome odavdje jel da?
Ko da to ne radimo, ali potiho?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:30   #28 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ti ne kuzis kaj ja govorim...i ja sam svjestan da moroni budu isli na to....prvo na koncert thomsona u ustskim majicama a posle u diskac na cecu i kolo...pa kaj se toga nisam dovoljno nagledal u njemackoj ...super hrvatine..koma...negde sam napisal da sam zivjel par metara od shakespeare-a najveceg hrv.diskaca u dijaspori...prvo je laufala hrv.glazba ....na pocetku je bila ludnica a onda sve manje i manje...tip je skoro propal...ubacil je narodnjake a ekipa ope pocela dolazit ...i to kak ...vozili po 300-400 km da udju u diskac...nebres bilivit...ali jbg...gazdu kuzim...ali ja nisam vise dolazil u klub...basta...ko voli nek izvoli....kak si i rekel...prvi koji su poceli slusat cajke su ekiipica s fronte...na svakoj festi pocne se s thompsonom a zavrsi na najjacim cajkama....koma..koma...to je fenomen s kojim se trebaju profesionalci pozabaviti
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:32   #29 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Hm. volim poslusati narodnjake kao prvo. Ali mislim da malo mjesamo kruske i jabuke again.
Nemres mi po "srpstvu", "cetnistvu" usporediti Cecu (jebaljku jednog od najvecih zlotvora i javno deklariranu kriminalku) i recimo npr. Seku Aleksic. Za vrijeme rata se znalo za Cecu i tko je Ceca. Za Seku se nije imalo pojma. I brijem da je Seka za vrijeme rata sisala umjesto kuraca ko danas svoj palac.
E sad zasto to pričam. Ceca ne bude ziher dosla u centar ZG-a jer je svjesna da ce je netko dovoljno lud i bez obaveza prema bliznjima dici u zrak skupa sa sobom. Seka se ne mora plašiti jer u javnosti je ona samo klasična srpska pevaljka jebenih sisa koju bi i Papa Ratzinger drage volje mrknuo medju sise. Nitko nju ne smatra četnikušom ili slično.
slažem se s tobom apsolutno i u krivom je smjeru sve otišlo......ali žalosno je da me ne bi čudilo da i ceca bez problema održi koncert u zagrebu....ionako je bila nakon rata u hrvatskoj

Citat:
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:34   #30 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

a cvike su iz 80-tih....takve slicne sam i ja imal.....ray ban wings...a njezine su kao porsche..ili ysl...ove danas su retro 80-tih...hehehe
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: folk, spektakl, velesajam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111