Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; Slovenci...a prave si našao... Prije bum poslušal Seku ili Jelenu nego ona govna slovenska i njihove pjesmice......

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-07, 16:34   #31 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,814
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu

Slovenci...a prave si našao...

Prije bum poslušal Seku ili Jelenu nego ona govna slovenska i njihove pjesmice...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:35   #32 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,007
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ma nemoj...pa slovenske polke su nam blize po folkloru nego cajke....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:36   #33 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

pa činjenica je da se Hrvatska totalno poseljačila u svakom smislu, pa i u glazbenom...I sve što se danas zove "hrvatska zabavna glazba" uglavnom graniči s narodnjačkim melosom...O ovom "spektaklu" mislim da je to normalno, s obzirom na količinu u kojoj se narodna glazba konzumira u RH jer je preočito i nema smisla bježati od toga da su narodnjaci preplavili RH. Ipak su te kafane najposjećenija "izlazišta" kod nas, pa ne čudi da je organiziran jedan ovakav spektakl...Pitanje je dana, kada će se početi održavati i u drugim hrv. gradovima. Ako se ne varam nešto slično je već pokušano u Osijeku, ne znam da li je održano jer je bilo nekih sranja oko toga...

Uglavnom, tko voli nek izvoli...Ipak je to na kraju biznis
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:36   #34 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

ma kakve polke...slušam kaj mi se sviđa a ne kaj mi je bliže po folkloru !!!

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:37   #35 (permalink)
Master of Sex n Sin

Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Slovenci...a prave si našao...

Prije bum poslušal Seku ili Jelenu nego ona govna slovenska i njihove pjesmice...
Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
nitko ne osuđuje one koji vole narodnjake, ali da netko u sred zagreba u sred Hrvatske pravi jebeni Grand...da smo neki jebeno narod...svi bi rekli ne...to i Slovenci znaju......
čitaj što sam napisao....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:42   #36 (permalink)

VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ma slusaj kaj hoces...boli me kita....to je jednostavno sund....i fala bogu da to nebre u mom Kremogradu projti...imal je jedan nocni klub na dravi...radil je neko vrijeme...bilo par sora...i riknul je....u gradu oga nema i nebude nikad proslo....po selima mozda...a za to me pece kita
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:43   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

2 tarq: ako dođe do toga da Ceca odrzi koncert u ZG-u - e onda u kurac sve. To ne odobravam niti malo
Al' jebemu sunce kaj kad ja volim poslusati kako ona i sta ona pjeva. Licemjerno, ali tom trenutku ne razmisljam o njoj kao o kuji koja je zajedno sa dijelom tog naroda odgovorna za moje čamljenje po skloništima ili drugima gubitak najmilijih. Nego, gle kako dobro ovo zvuci kad si malo cugneš. Malo alkohola, malo tuge za propalom picom i vidi kako dobo zvuči kad zveknes casu o pod i zaarlaukas "Ja sam cvetak zanovetak"
Lud smo mi narod, nema tu pomoći. Vrijeme lijeci sve rane. bitno je prijeći preko sranja, ali ih ne zaboraviti da ih ne bi poslije opet ponovili
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:44   #38 (permalink)
Purger

šund je možda tebi...al to nije bitno...

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:47   #39 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

e, jeste ludi, ja sam otvorio ovu temu samo jer me zanima koliko je upad, a vi se raspištoljili
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 16:47   #40 (permalink)

dobro je rekel pokojni herjavec...europa je do breznickog huma posle pocne balkan...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: folk, spektakl, velesajam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113