| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; Slovenci...a prave si našao... Prije bum poslušal Seku ili Jelenu nego ona govna slovenska i njihove pjesmice...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Slovenci...a prave si našao... ![]() Prije bum poslušal Seku ili Jelenu nego ona govna slovenska i njihove pjesmice...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu pa činjenica je da se Hrvatska totalno poseljačila u svakom smislu, pa i u glazbenom...I sve što se danas zove "hrvatska zabavna glazba" uglavnom graniči s narodnjačkim melosom...O ovom "spektaklu" mislim da je to normalno, s obzirom na količinu u kojoj se narodna glazba konzumira u RH jer je preočito i nema smisla bježati od toga da su narodnjaci preplavili RH. Ipak su te kafane najposjećenija "izlazišta" kod nas, pa ne čudi da je organiziran jedan ovakav spektakl...Pitanje je dana, kada će se početi održavati i u drugim hrv. gradovima. Ako se ne varam nešto slično je već pokušano u Osijeku, ne znam da li je održano jer je bilo nekih sranja oko toga... Uglavnom, tko voli nek izvoli...Ipak je to na kraju biznis
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu ma kakve polke...slušam kaj mi se sviđa a ne kaj mi je bliže po folkloru !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu ma slusaj kaj hoces...boli me kita....to je jednostavno sund....i fala bogu da to nebre u mom Kremogradu projti...imal je jedan nocni klub na dravi...radil je neko vrijeme...bilo par sora...i riknul je....u gradu oga nema i nebude nikad proslo....po selima mozda...a za to me pece kita
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu 2 tarq: ako dođe do toga da Ceca odrzi koncert u ZG-u - e onda u kurac sve. To ne odobravam niti malo Al' jebemu sunce kaj kad ja volim poslusati kako ona i sta ona pjeva. Licemjerno, ali tom trenutku ne razmisljam o njoj kao o kuji koja je zajedno sa dijelom tog naroda odgovorna za moje čamljenje po skloništima ili drugima gubitak najmilijih. Nego, gle kako dobro ovo zvuci kad si malo cugneš. Malo alkohola, malo tuge za propalom picom i vidi kako dobo zvuči kad zveknes casu o pod i zaarlaukas "Ja sam cvetak zanovetak" ![]() Lud smo mi narod, nema tu pomoći. Vrijeme lijeci sve rane. bitno je prijeći preko sranja, ali ih ne zaboraviti da ih ne bi poslije opet ponovili
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu šund je možda tebi...al to nije bitno...
| | |
| | #39 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu e, jeste ludi, ja sam otvorio ovu temu samo jer me zanima koliko je upad, a vi se raspištoljili ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

a