| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Turbo folk spektakl na Velesajmu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa šund je možda tebi...al to nije bitno... Šund je općenito... i to nije subjektivno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Šund je općenito... i to nije subjektivno nego objektivno... svaki malo bolji poznavatelj muzike će ti reć da su cajke glazba kao glazba loše...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Purger | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Ma da...ekipa odma počela sa biserima...boli me đon tko voli tko ne voli...nek ide tko hoće... Ja nemam namjeru ići i daleko od toga da si ne volim narodnjake poslušat... Nije mi ni nakraj pameti glumit hrvatinu i drugima solit pamet !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #43 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu sjecam se u yugi....na sund je uvijek isel i specijalni porez...btw...prvi album od prljavca ti je bil deklariran ko sund...a bogami je i bil...hehehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #45 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu šund je 90% glazbe na ovim prostorima...kvalitetne izvođače u RH možeš nabrojat na prste jedne ruke, situacija je ista i u Srbiji, Bosni i ostatak ex yu..zato je normalno da ekipa ide na narodnjake, jer tamo idu svi...a i nema alternative...nema poštene glazbene emisije na tv još od vremena hit-depoa...sve su to faktori koji utječu na to šta ljudi slušaju...ali, nije me briga. Ja tamo neću bit, a onom tko bude želim dobru zabavu
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu nego, zna ko pošto je upad i di se mogu kupit karte?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #47 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu bljesak.info - U Zagrebu 7. ožujka veliki folk spektakl hrvatskih, srpskih i bosanskih pjevača sve šta sam našao o tome, svodi se na ovo...nigdje ne piše cijena ni ništa...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu Kog briga za to??!!! vidiš da se ovdje svađamo oko važnijih stvari!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Šalim se hahahha ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu trebali bi sad svi iz "lige za borbu protiv naroonjaka" s foruma napravit nekakav prosvjed na velesajmu s transparentima i to ![]()
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turbo folk spektakl na Velesajmu čujem da je upad 190 kn jel točno ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: folk, spektakl, velesajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

a