| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi U best na cajke fest u Društvo forumu; A dobro. Šta da ti kažem? Uživaj!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U best na cajke fest A dobro. Šta da ti kažem? Uživaj!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: U best na cajke fest koliko se ja razumijem, halida se nikako ne moze stavit u isti koš s ovim novim wannabe cajkašicama
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U best na cajke fest Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U best na cajke fest Hm? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #16 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U best na cajke fest On je za mene (skoro, pa...) dio bosanske kulture, ima pjesme koje su hitovi već 25 godina i zaista su jako dobre... i nikako se ne može smjestiti u jedan koš sa novokomponovanim pevaljkama koje sve isto izgledaju i koje imaju tekstove da se začudiš da uopće takva glupost postoji! jesi li ikad uopće nešto čuo od halida?
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U best na cajke fest Ne. Nije mi taj đir muzike interesantan, nikad nisam čuo niti jednu pjesmu koja bi spadala u "bosanski" melos, u narodnu muziku, u cajke niti u bilo koju sličnu kategoriju. Zato sam i postavio pitanje - jer stvarno ne znam ništa o toj mjuzi, ne slušam je i ne zanima me. Ako ti kažeš da Halid Bešlić ne spada u cajke, ja ti vjerujem.
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: U best na cajke fest LooL Jace od Deaneee YouTube - Gipsy star - 2
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
![]() |
| Tagovi: best |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.