| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj u Društvo forumu; Jutarnji.hr Citat: Klub od 5000 četvornih metara otvara se u četvrtak trodnevnim programom, u sklopu kojeg će nastupiti legenda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj Zna neko nešto više , kako to izgleda? Ovo ljeto sam gore za vrijeme turnira u Umagu , trebalo bi svratiti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio Ibort : 17-06-07 u 17:45. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj I dok se zvao "International", kad je bio izgrađen, bio je najljepši i najveći (ako se dobro sjećam), na Mediteranu. Gledao sam godinama kako propada, a sad kad je obnovljen i još ljepši, moram naći vremena za jedan posjet tom meni dragom mjestu. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #7 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj nema sanse....hypa ti je oko 10 somova, na ibizi ih imas bar jos tri po cenera...paramount park je oko 8...ma imas toga kolko hoces...spanjolci su najjaci u tome...po velicinama ![]()
__________________ ho ho ho, ha ha ha , seljačina sam prava ja ![]() a |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj da, španjolci imaju najveće
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U Poreču se otvara Byblos, najveći noćni klub u Hrvatskoj bila ja veliko je u zelenoj laguni ima bazen na sredini bjela koza ,komba s crnom ..... fino je prica se da je ulozeno 10 mil eura majko mila zavrti mi se od tog iznosa |
| | |
![]() |
| Tagovi: byblos, nocni klub hrvatska, porec |
« Nedostatak hip-hop,r'n'b klubova za mlade u ZG
|
07.12.2007 - FUNKY SITUATION @ Boogaloo (Zagreb) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.