| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Vrijeme festivala u Društvo forumu; Evo kako nam se lagano blizi ljeto, blize se i ini dogadjaji sto u gradu (Zg), sto izvan njega, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vrijeme festivala Evo kako nam se lagano blizi ljeto, blize se i ini dogadjaji sto u gradu (Zg), sto izvan njega, pa je i meni zapelo za oko par komada. Jesu skupi i sve, ali se isplati: Radar Fest: ![]() INmusic festival (jeeee!!!): Vip INmusic festival Ja sam osobno zapela za ta dva, ali mislim da ima jos hrpa raznih sto koncerata sto festivala, ali ova dva bi voljela ne propustiti. Ce tko ici na neki, osim Exita?? I ima li kakvih slatkih iskustava sa proslogodisnjih, Franz Ferdinanda, Morrisseya...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Vrijeme festivala idem na heineken jammin festival u Venezii Heineken , samo jedan dan kad nastupaju Pearl Jam , Linkin Park, Killers i My chemical romance...Planirao sam ići i na novarock u Nickelsdorf kraj Beča NOVA ROCK , ali neki drugi koncerti (još jedan Pearl Jam u Poljskoj te Rhcp u Udinama su mi financijski pomutili planove, a i preklapa se sa ovim u Venezii , ali 3 koncerta su sasvim dovoljno zasad, nadam se još i Dream Theateru u ZG).. A ide se i na hartera festival u Rijeci, opet se okuplja laufer - navodno po zadnji put, a uz njih još će istog dana svirati i Edo Maajka, Rundek Cargo orchestra, britanski Dub Pistolsi te još Darkwood dub i jedan riječki bend Morso... Prvog dana festivala nastupat će nekakvi d.j.-iviše na Hartera 03 A u sve to još su se ugurali i let3 također u Rijeci, po najavama to će bit njihov najspektakularniji i najkvalitetniji koncert ikada Eto, to je to ukratko od mene + Hladno Pivo ovaj petak, Rijeka-Dvorana Mladosti
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 29-05-07 u 13:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: festivala, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.

, Linkin Park, Killers i My chemical romance...Planirao sam ići i na novarock u Nickelsdorf kraj Beča
, ali 3 koncerta su sasvim dovoljno zasad, nadam se još i Dream Theateru u ZG)..
- navodno po zadnji put, a uz njih još će istog dana svirati i Edo Maajka, Rundek Cargo orchestra, britanski Dub Pistolsi te još Darkwood dub i jedan riječki bend Morso... Prvog dana festivala nastupat će nekakvi d.j.-i
Nadamo se i kakvim fotkama i drugim multimedijskim materijalima