Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Vrijeme festivala u Društvo forumu; Evo kako nam se lagano blizi ljeto, blize se i ini dogadjaji sto u gradu (Zg), sto izvan njega, pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-07, 12:40   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat
Vrijeme festivala

Evo kako nam se lagano blizi ljeto, blize se i ini dogadjaji sto u gradu (Zg), sto izvan njega, pa je i meni zapelo za oko par komada. Jesu skupi i sve, ali se isplati:
Radar Fest:

INmusic festival (jeeee!!!): Vip INmusic festival

Ja sam osobno zapela za ta dva, ali mislim da ima jos hrpa raznih sto koncerata sto festivala, ali ova dva bi voljela ne propustiti. Ce tko ici na neki, osim Exita?? I ima li kakvih slatkih iskustava sa proslogodisnjih, Franz Ferdinanda, Morrisseya...
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 13:38   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Vrijeme festivala

idem na heineken jammin festival u Venezii Heineken , samo jedan dan kad nastupaju Pearl Jam , Linkin Park, Killers i My chemical romance...Planirao sam ići i na novarock u Nickelsdorf kraj Beča NOVA ROCK , ali neki drugi koncerti (još jedan Pearl Jam u Poljskoj te Rhcp u Udinama su mi financijski pomutili planove, a i preklapa se sa ovim u Venezii , ali 3 koncerta su sasvim dovoljno zasad, nadam se još i Dream Theateru u ZG)..

A ide se i na hartera festival u Rijeci, opet se okuplja laufer - navodno po zadnji put, a uz njih još će istog dana svirati i Edo Maajka, Rundek Cargo orchestra, britanski Dub Pistolsi te još Darkwood dub i jedan riječki bend Morso... Prvog dana festivala nastupat će nekakvi d.j.-i

više na Hartera 03

A u sve to još su se ugurali i let3 također u Rijeci, po najavama to će bit njihov najspektakularniji i najkvalitetniji koncert ikada

Eto, to je to ukratko od mene

+ Hladno Pivo ovaj petak, Rijeka-Dvorana Mladosti

Zadnji Uredio wonderwall : 29-05-07 u 13:46.
wonderwall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 14:50   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Svaka čast! Nadamo se i kakvim fotkama i drugim multimedijskim materijalima
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:30   #4 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

bit će
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 08:21   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ove godine, naravno - osječki UFO. nema velikih zvijezda... samo oni koji će to tek postati

EXIT ove godene - underworld i basemant jaxx
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 17:04   #6 (permalink)

turnejica lagano kreće večeras, krećem ja na Hladno Pivo, uživajte ljudi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: festivala, vrijeme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103