| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Da li bi rađe voljeli da zabrane pušenje u klubovima ili ne?... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 96 | 53.04% |
| Ne | | 85 | 46.96% |
| Glasači: 181. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... Naravno da ne !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... kakva je to piva bez pljuge...? ne!
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... Ja ne pušim i ajmo reć da poludim kad dođem doma i smrdim na cigarete tako da sam glasovao za da.
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... Votever, recimo DA
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: hrvatska Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... To je jednostavno nemoguce ,nemozes pit pivo i nezalapit (ako si pusac) ,u biti alkohol to potice ,promet bi se srozo na 2% ,za mjesec dana bi se taj klub zatvorio .. prica neprolazi nikako .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

Nešto tu ne štima