| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol pa dobro di ste to bile da si se takva vratila ? slazem se da se vratim ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Nije me briga što će se promijeniti za pušače, hoće li se smrzavati ili umirati od vrućine dok budu pušili na ulici, samo želim da se ja od tog dima više ne gušim i da ne moram izbjegavat' kafiće zbog toga, naročito u ovo doba godine kad je vani hladno. Ja recimo poznajem dosta ljudi koji ne puše...to valjda ovisi u kakvom se društvu krećeš i jesi li i ti sam pušač.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 87
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Pušenje sux i luzeri puše... fuj. Ljudi koji žele imat žute zube i izgledat ko budale s čikom u ruci..nikad to neću shvatit!! upucat!
__________________ | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
1. ja sam luzer 2. izgledam kao budala 3. mene treba upucati hvala. Sretan Bozic i tebi.
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]() reci mi JEDNU pozitivnu stvar o cigaretama, osim da te opuštaju
__________________ Genius has side effects. | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Nema je. Ali to svejedno ne znaci da sam ista od gore navedenog. Sad je ponovno aktualna zabranja pusenja u klubovima, sto se mene tice, ja ju osobno ne bi stavila, no gledajuci nepusace, to je jedina ispravna odluka, tako da mogu reci da polako mjenjam svoje misljenje. Mogu pusiti i vani, nije mi apsolutno nikakav problem, ali da me zbog toga treba upucati? To je potpuno druga stvar....
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ja nikako ne podnosim ni cigarete ni njihov dim, ali mi je uopće glupo nekoga nazivati imenima zbog njegovog poroka... Ako se truje onda valjda radi to svjesno i to je samo njegov problem.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... još malo, još malo.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.

?

upucat!