| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Kranje jednostavno rješenje: Kafići za pušače - kafići za nepušače Klubovi za pušače – ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
| |
| | |
| | #153 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Autobusi i tramvaji posebno za pusace i nepusace? Ne razumijem... pa i ovako i onako su za nepusace... ![]() Ali to bas i nije jednostavno rjesenje ![]() Citat:
Nitko vas nije pitao? Pa cijeli zakon rade samo za vas !!
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | ||
| | |
| | #154 (permalink) | |
Zato jer mi je to prijatelj/ica? Poznam ga cijeli život? Znaš li ti što znači do sad? Ili to nisi pročitala u mom postu? Što se tiče Neptuna...ne znam je li bio sarkastičan ili nije, ali znam da ima ljudi s takvim prijedlozima. | |
| | |
| | #155 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Znaci ipak postoje odredeni uvijet zbog kojih bi se odrekla udisanja cistog nezagadenog zraka. Osim toga, da je tom prijatelju ili prijateljici toliko stalo do tebe, ne bi pusili nakon sto ih zamolis to... Jesi uopce zamolila?
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #156 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Jesam, ali mi je neugodno svaki put ih to moliti. I vidim im namrgođenu facu kad dođu kod mene, a ja ih tjeram na balkon pušit'. Tako da se onda ja glupo osjećam. I nisu sad moji prijatelji problem, znam da je takva većina pušača. Ne postoji ništa osim činjenice da sam prisiljena u ovo doba godine pauze između predavanja provoditi u zatvorenim, zadimljenim kafićima. Jednako kao i kave s dečkom ako nismo u mogućnosti naći se negdje drugdje. |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... I sad ces prijatelja kojeg poznas cijeli zivot gledat kako pusi vani na -1 i jos ti je drago zbog toga? A sta se tice trovanja, puno vise nas truje ono sta izlazi iz auspuha svaki dan, zrak je zagaden ionako, pa da zabranimo i aute? I svi zivimo na cistom zraku i lipo setajuci stignemo do odredista, to je zdravije. Mislim kad vec toliko mislite na zdravlje. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #158 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #159 (permalink) | |
Joj, joj, stvarno ste sarkastični s tim automobilima i ispušnim plinovima. Od tog plina ja ne dišem teže, barem ne u tom trenutku, a od duhanskog dima mi zna bit mučno i ponekad moram posegnuti za Ventolinom. Već sam rekla da sam astmatičarka, jesam li? | |
| | |
| | #160 (permalink) | |
Ne, ne tjera ga nitko da pusi, isto kao sto tebe nitko ne tjera da budes u njegovoj blizini. Ako cemo vec ici po tome tko ima astmu, astme, alergije i sve ostale bolesti toga tipa su se pocele siriti upravo zbog zagadenja zraka, ne zbog duhanskog dima i cigareta. Znas dobro da imas astmu, a ocito ne znas mnogo o tome... Jos ces mi reci da imas astmu zbog nas?
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.