Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Kranje jednostavno rješenje: Kafići za pušače - kafići za nepušače Klubovi za pušače – ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 16:21   #151 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Kranje jednostavno rješenje:

Kafići za pušače - kafići za nepušače
Klubovi za pušače – klubovi za nepušače
Autobusi/tramvaji za pušače – autobusi/tramvaji za nepušače
Bolnice za pušače – bolnice za nepušačeJavna kuća za pušaće – javna kuće za nepušače

SVE za pušače – SVE za nepušače
Ma ovo mi stvarno ima smisla. Ležiš u bolnici i pada ti na pamet da pušiš. Užas. Osim toga, to je neizvedivo. Ovo s kafićima još i da, ali s bolnicama nema šanse. Bolnica ionako nema previše i u jako su lošem stanju, a kamo bi tek dospjeli da postoje posebne za pušače?
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:26   #152 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Mislim da je Neptune bio sarkastičan....
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:26   #153 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,826
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Kranje jednostavno rješenje:

Kafići za pušače - kafići za nepušače
Klubovi za pušače – klubovi za nepušače
Autobusi/tramvaji za pušače – autobusi/tramvaji za nepušače
Bolnice za pušače – bolnice za nepušače
Javna kuća za pušaće – javna kuće za nepušače

SVE za pušače – SVE za nepušače
Bolnice su sve za nepusace.
Autobusi i tramvaji posebno za pusace i nepusace? Ne razumijem... pa i ovako i onako su za nepusace...

Ali to bas i nije jednostavno rjesenje

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Upravo na to razdvajanje sam i mislila. Recimo nađe se petero ljudi od kojih troje puši, a dvoje ne. Nepušači će otići sjesti s pušačima u dio gdje se smije pušiti jer se ne žele razdvajati i šta bi sad bili pizde da ovi zbog njih ne mogu pušiti. Puno rjeđe će se pušač prilagoditi nepušaču i otići tamo gdje se ne smije pušiti.
Pa eto, zasto bi ti kao nepusac otisla sjesti sa pusacem? Netko te tjera? Moras li ti to? Ne. To je u potpunosti tvoja odluka. Isto kao sto je i pusaceva odluka da ce pusiti uz svoju kavu.

Citat:
Osim toga, vidim koliko pušača se žali protiv ovog zakona jer jadnici neće moći ići na kavu bez cigare, a nitko do sad nije pitao nas nepušače za mišljenje i uživamo li mi na kavi uz duhanski dim.
Nitko vas nije pitao? Pa cijeli zakon rade samo za vas !!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:29   #154 (permalink)
prof. Foruma

M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Pa eto, zasto bi ti kao nepusac otisla sjesti sa pusacem? Netko te tjera? Moras li ti to? Ne. To je u potpunosti tvoja odluka. Isto kao sto je i pusaceva odluka da ce pusiti uz svoju kavu.

Zato jer mi je to prijatelj/ica? Poznam ga cijeli život?

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Nitko vas nije pitao? Pa cijeli zakon rade samo za vas !!
Znaš li ti što znači do sad? Ili to nisi pročitala u mom postu?

Što se tiče Neptuna...ne znam je li bio sarkastičan ili nije, ali znam da ima ljudi s takvim prijedlozima.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:39   #155 (permalink)
Akademik Foruma

vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Znaci ipak postoje odredeni uvijet zbog kojih bi se odrekla udisanja cistog nezagadenog zraka. Osim toga, da je tom prijatelju ili prijateljici toliko stalo do tebe, ne bi pusili nakon sto ih zamolis to... Jesi uopce zamolila?
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:47   #156 (permalink)
prof. Foruma

Jesam, ali mi je neugodno svaki put ih to moliti. I vidim im namrgođenu facu kad dođu kod mene, a ja ih tjeram na balkon pušit'. Tako da se onda ja glupo osjećam. I nisu sad moji prijatelji problem, znam da je takva većina pušača. Ne postoji ništa osim činjenice da sam prisiljena u ovo doba godine pauze između predavanja provoditi u zatvorenim, zadimljenim kafićima. Jednako kao i kave s dečkom ako nismo u mogućnosti naći se negdje drugdje.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:50   #157 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,400
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
I sad ces prijatelja kojeg poznas cijeli zivot gledat kako pusi vani na -1 i jos ti je drago zbog toga?
A sta se tice trovanja, puno vise nas truje ono sta izlazi iz auspuha svaki dan, zrak je zagaden ionako, pa da zabranimo i aute? I svi zivimo na cistom zraku i lipo setajuci stignemo do odredista, to je zdravije.
Mislim kad vec toliko mislite na zdravlje.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:53   #158 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Jesam, ali mi je neugodno svaki put ih to moliti. I vidim im namrgođenu facu kad dođu kod mene, a ja ih tjeram na balkon pušit'. Tako da se onda ja glupo osjećam. I nisu sad moji prijatelji problem, znam da je takva većina pušača. Ne postoji ništa osim činjenice da sam prisiljena u ovo doba godine pauze između predavanja provoditi u zatvorenim, zadimljenim kafićima. Jednako kao i kave s dečkom ako nismo u mogućnosti naći se negdje drugdje.
To je vec problem u pristojnosti, a ne uvijek u pusacu...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 16:56   #159 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
I sad ces prijatelja kojeg poznas cijeli zivot gledat kako pusi vani na -1 i jos ti je drago zbog toga?
A sta se tice trovanja, puno vise nas truje ono sta izlazi iz auspuha svaki dan, zrak je zagaden ionako, pa da zabranimo i aute? I svi zivimo na cistom zraku i lipo setajuci stignemo do odredista, to je zdravije.
Mislim kad vec toliko mislite na zdravlje.
Tjera li ga netko da puši? Ne mora se smrzavati vani na -1.
Joj, joj, stvarno ste sarkastični s tim automobilima i ispušnim plinovima. Od tog plina ja ne dišem teže, barem ne u tom trenutku, a od duhanskog dima mi zna bit mučno i ponekad moram posegnuti za Ventolinom. Već sam rekla da sam astmatičarka, jesam li?
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 17:05   #160 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Tjera li ga netko da puši? Ne mora se smrzavati vani na -1.
Joj, joj, stvarno ste sarkastični s tim automobilima i ispušnim plinovima. Od tog plina ja ne dišem teže, barem ne u tom trenutku, a od duhanskog dima mi zna bit mučno i ponekad moram posegnuti za Ventolinom. Već sam rekla da sam astmatičarka, jesam li?
DA, REKLA SI!

Ne, ne tjera ga nitko da pusi, isto kao sto tebe nitko ne tjera da budes u njegovoj blizini.

Ako cemo vec ici po tome tko ima astmu, astme, alergije i sve ostale bolesti toga tipa su se pocele siriti upravo zbog zagadenja zraka, ne zbog duhanskog dima i cigareta. Znas dobro da imas astmu, a ocito ne znas mnogo o tome... Jos ces mi reci da imas astmu zbog nas?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114