Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mišo_legenda Jesi ti kad vidjela da nekome od 16 ili 17 godina u kafiću nisu davali ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 23:59   #241 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Jesi ti kad vidjela da nekome od 16 ili 17 godina u kafiću nisu davali pit recimo pivo?
Pivo spada u prehrambene proizvode.

Citat:
A i u trgovinama većinom daju, to rijetko kada pitaju osobnu, to su rijetki koji poštuju, većinom veliki centri , ove male trgovinice sve daju.
Ja vidjeh i u malima, i radih u maloj.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 00:09   #242 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 90
LMATANO3 se izdvaja iz mase

Da se mene pita otvorio bi jedan klub za pusace jedan za nepusace pa bi vidjeli tko bi bolje poslovao. A na ljudima je da biraju u koji ce klub.
LMATANO3 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 01:38   #243 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
svaka čast eva

slažem se 100% sa tvojim stavovima do sada u ovoj temi

ovo je smrt za male kafiće
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:55   #244 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,088
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Meni nije glavna preokupacija kako ću mirisat' kad dođem kući nalon izlaska, navikla sam sve bacit' u pranje, i kad sam vani mogu potrpit i malo dima.

Meni smeta svakodnevno izlaganje dimu i svakodnevni smrad, ne samo odjeće, već i kose, a prođem li kroz nju prstima i ruke mi smrde.

mislim, ti bi izbacila pušače iz kafića samo da osjetiš na sebi svoj parfem?!

što se tiče smrada postoji topla voda i sapun i problem riješen...zabrana pušenja radi zdravlja nema smisla...to neće spriječit ljude da puše a uostalom vjeruj mi manje dima ti neće produžit život u današnjem svijetu, pogotovo kad više ne znaš šta jedeš, piješ i udišeš...

a pogotovo tvoj argument za zabranu pušenja da smrdiš od cigareta nije ni argument...
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 11:05   #245 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Jesu li to istrazivanje radili u kaficima i klubovima medu populacijom od 18-45 godina? Ako nisu, to istrazivanje ne znaci nista za ovu temu.
Znači, to je univerzalno, a to da vas ima 80% u klubovima je isto istina, ali kad neće biti pušenja onda će se brojka preokrenut, zar ne?
Citat:
Ne nego ti svjesno dodes u kafic sa losom ventilacijom i svjesno sidnes kraj mene. Nisam ti stavila pistolj i natirala te da bas sidnes u takav kafic di 80 % ljudi pusi iako postoje puno manje zadimljenija mista sa puno boljom ventilacijom, mozda i prozorom.
Ja kad odem na kavu sa frendovima koji ne puše maknemo se proć što dalje od pušača, dakle ja ne sjednem kraj tebe, već ti kraj mene, i uvijek smo blizu prozora, ne brini
Citat:
Uopce ne znam kako si dosa do zakljucka da sam to mislila. Rekla sam da ce pusaci provodit vrime i zabavljat se tamo di se moze pusit, a posto ce dio nepusacke ekipe zelit bi s njima( i hoce), ovi mali postotak nepusaca koji ocito ne zeli provodit vrime sa pusacima ce zjapit u praznim kaficima ako do tog zakona uopce dode. Jasnije?
Rekla si dok ćete vi (pušači) tulumariti u privatnim stanovima sa "liberalnijim nepušačima", mi rigorozni, netolerantni nepušači (nas svih troje) ćemo biti u praznom kafiću, dakle to si rekla.

A da se i osvrnem na to "liberalniji", ja sam po prirodi liberalan, i bio sam u tvojoj skupini "liberalnijih nepušača", ali nakon godina stalnog provođenja u zadimljenim prostorijama ta liberalnost se izgubi.

Citat:
ocito me opet nisi svatia, ili ce bit prisiljeni zatvorit ili ce riskirat, jedno i drugo je gubitak. I kakve to veze ima sa merđama i bemburama? Voze ih i sad, pa sta, zasluzili su ih. Bavi se i ti tim , pa vozi sta oces tko ti brani? Samo sta bi u tom slucaju glasao za drugu opciju u anketi.
Nemam ja ništa protiv toga da netko vozi merđu ili bemburu, ti mene nisi shvatila, znači ja kukam cijelo vrijeme kako mi je loše plus još ovaj zakon, a kupim si novu merđu, zato mi je na jednu ruku smiješno to kukanje a ima se para.

Nadalje ja i dalje tvrdim da nerad u krvi ovog naroda neće dopustiti da se kafići isprazne, tako da se ugostitelji netrebaju pretjerano brinuti.

P.S. Postoje dosta toga što može privući ljude osim "ovdje možete pušiti i piti i to je to", samo treba biti inovativan
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 11:50   #246 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

kazete smanjit ce se promet...dakle pusaci ce manje odlaziti u kafice, neki nece ici uopce...pa sad recite jel fer od njih da ne idu s nama na cugu samo zato sto nece moci zapaliti, a mi smo (nepusaci) recimo s njima isli i u najzadimljenije kafice...

eo recimo, meni dim smeta i smeta mi sto smrdim kad odem na kavu (ok, ok pivo)...ali ipak odem zbog prijatelja (vecina njih pusi i rijetko kad da smo sjedili na odjelu za nepusace)....stoga ako je nekom stalo do mene istrpit ce neko vrijeme bez cigarete, kao sto sam ja trpila dim i smrad...to je moje misljenje
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 12:09   #247 (permalink)
prof. Foruma

M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
mislim, ti bi izbacila pušače iz kafića samo da osjetiš na sebi svoj parfem?!

što se tiče smrada postoji topla voda i sapun i problem riješen...zabrana pušenja radi zdravlja nema smisla...to neće spriječit ljude da puše a uostalom vjeruj mi manje dima ti neće produžit život u današnjem svijetu, pogotovo kad više ne znaš šta jedeš, piješ i udišeš...

a pogotovo tvoj argument za zabranu pušenja da smrdiš od cigareta nije ni argument...
E pa nije problem riješen. Ja se tuširam dvaput dnevno, ali kosu mi se ne da prat' svaki dan, a i nemam svaki dan vremena za to jer mi oduzme najmanje sat vremena. Robu redovito perem, ali ako nisi primijetio od ove godine stalno pada kiša, vlaga u zraku je odvratna, hladno je, i prema tome ne stigne mi se sve ni osušit' kako treba. Tako da si trenutno ne mogu priuštit' da svaki dan sve perem. I probaj shvatiti da nekima nije ugodno osjetiti miris duhana na sebi, ne zato da bi osjetili miris svog parfema, nego zato jer im to jednostavno smeta. I moj argument nije samo taj, da si bolje čitao vidio bi da imam problema s disanjem i da je to još jedan razlog zašto sam protiv pušenja. Dim mi jednostavno otežava disanje, a ponekad čak od njega i kišem i peku me oči.
Što se tiče hrane...na to više od toliko ne možemo utjecat', ali na pušenje možemo. I ne želim zauvijek bit pasivni pušač.

P.S. I da poručim nešto onima koji mi daju negativnu reputaciju: Briga me za to. Ako sam ja sebična i egoistična jer mislim na svoje zdravlje, onda mi je drago da jesam. A budite bez brige, ni vi niste ništa bolji od mene. Samo ste sebični na drugi način. Nije vama stalo do ugostitelja, već do vlastitog dupeta koje više neće na javnom (zatvorenom) mjestu moći sjediti i pušiti. Nije vas briga što će promet navodno opasti, vas je briga samo za sebe.
A jednoga dana, kad (ako) sami budete odlučili prestati s tom lošom navikom, i kada onda budete u društvu pušača, shvatit' ćete koliko to smeta. Naročito smeta nekom tko je nekad pušio. No, kao što sam rekla...samo vi dajte...Loša poruka, Loša poruka, Loša poruka...zaista me ne dira.

Zadnji Uredio M@tej@ : 18-01-08 u 12:17.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 12:15   #248 (permalink)
...ide u školu!

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
kazete smanjit ce se promet...dakle pusaci ce manje odlaziti u kafice, neki nece ici uopce...pa sad recite jel fer od njih da ne idu s nama na cugu samo zato sto nece moci zapaliti, a mi smo (nepusaci) recimo s njima isli i u najzadimljenije kafice...

eo recimo, meni dim smeta i smeta mi sto smrdim kad odem na kavu (ok, ok pivo)...ali ipak odem zbog prijatelja (vecina njih pusi i rijetko kad da smo sjedili na odjelu za nepusace)....stoga ako je nekom stalo do mene istrpit ce neko vrijeme bez cigarete, kao sto sam ja trpila dim i smrad...to je moje misljenje
Razlika je u tome sto cu otici s tobom na jedno pivo, ali necu sjediti pet rundi
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 12:23   #249 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Razlika je u tome sto cu otici s tobom na jedno pivo, ali necu sjediti pet rundi
E vidiš, a nepušači su s vama mogli sjediti i 6 rundi. Zar ne?
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 12:25   #250 (permalink)
...ide u školu!

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
E vidiš, a nepušači su s vama mogli sjediti i 6 rundi. Zar ne?
Ja ne tjeram nepušace da sjede 6. rundi pokraj mene. I prekini više pizditi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114