| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mišo_legenda Jesi ti kad vidjela da nekome od 16 ili 17 godina u kafiću nisu davali ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Ja vidjeh i u malima, i radih u maloj. | |
| | |
| | #243 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #244 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
mislim, ti bi izbacila pušače iz kafića samo da osjetiš na sebi svoj parfem?! što se tiče smrada postoji topla voda i sapun i problem riješen...zabrana pušenja radi zdravlja nema smisla...to neće spriječit ljude da puše a uostalom vjeruj mi manje dima ti neće produžit život u današnjem svijetu, pogotovo kad više ne znaš šta jedeš, piješ i udišeš ...a pogotovo tvoj argument za zabranu pušenja da smrdiš od cigareta nije ni argument...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #245 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Citat:
Citat:
A da se i osvrnem na to "liberalniji", ja sam po prirodi liberalan, i bio sam u tvojoj skupini "liberalnijih nepušača", ali nakon godina stalnog provođenja u zadimljenim prostorijama ta liberalnost se izgubi. Citat:
Nadalje ja i dalje tvrdim da nerad u krvi ovog naroda neće dopustiti da se kafići isprazne, tako da se ugostitelji netrebaju pretjerano brinuti. P.S. Postoje dosta toga što može privući ljude osim "ovdje možete pušiti i piti i to je to", samo treba biti inovativan ![]() | ||||
| | |
| | #246 (permalink) |
| MrCina | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... kazete smanjit ce se promet...dakle pusaci ce manje odlaziti u kafice, neki nece ici uopce...pa sad recite jel fer od njih da ne idu s nama na cugu samo zato sto nece moci zapaliti, a mi smo (nepusaci) recimo s njima isli i u najzadimljenije kafice... eo recimo, meni dim smeta i smeta mi sto smrdim kad odem na kavu (ok, ok pivo )...ali ipak odem zbog prijatelja (vecina njih pusi i rijetko kad da smo sjedili na odjelu za nepusace)....stoga ako je nekom stalo do mene istrpit ce neko vrijeme bez cigarete, kao sto sam ja trpila dim i smrad...to je moje misljenje ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #247 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
Što se tiče hrane...na to više od toliko ne možemo utjecat', ali na pušenje možemo. I ne želim zauvijek bit pasivni pušač. P.S. I da poručim nešto onima koji mi daju negativnu reputaciju: Briga me za to. Ako sam ja sebična i egoistična jer mislim na svoje zdravlje, onda mi je drago da jesam. A budite bez brige, ni vi niste ništa bolji od mene. Samo ste sebični na drugi način. Nije vama stalo do ugostitelja, već do vlastitog dupeta koje više neće na javnom (zatvorenom) mjestu moći sjediti i pušiti. Nije vas briga što će promet navodno opasti, vas je briga samo za sebe. A jednoga dana, kad (ako) sami budete odlučili prestati s tom lošom navikom, i kada onda budete u društvu pušača, shvatit' ćete koliko to smeta. Naročito smeta nekom tko je nekad pušio. No, kao što sam rekla...samo vi dajte...Loša poruka, Loša poruka, Loša poruka...zaista me ne dira. Zadnji Uredio M@tej@ : 18-01-08 u 12:17. | |
| | |
| | #248 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

...

ocito me opet nisi svatia, ili ce bit prisiljeni zatvorit ili ce riskirat, jedno i drugo je gubitak. I kakve to veze ima sa merđama i bemburama? Voze ih i sad, pa sta, zasluzili su ih. Bavi se i ti tim , pa vozi sta oces tko ti brani? Samo sta bi u tom slucaju glasao za drugu opciju u anketi. 
)...ali ipak odem zbog prijatelja (vecina njih pusi i rijetko kad da smo sjedili na odjelu za nepusace)....stoga ako je nekom stalo do mene istrpit ce neko vrijeme bez cigarete, kao sto sam ja trpila dim i smrad...to je moje misljenje