Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; To si pomješao "javno" i "privatno"...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-05-07, 21:37   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

To si pomješao "javno" i "privatno"

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 16:37   #22 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

treba zabranit...sunce vam vase pusacko...tu nas trujete
jucer jedan požeški bend we come one imali konc u jednom klubu u osk...bemti sve zadimljeno,zapuseno...
grozno...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:49   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 14
Ivan Maric se izdvaja iz mase
Thumbs down Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Treba zabranit
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 17:52   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-06-07
Poruka: 18
Shadow F se izdvaja iz mase

Što se mene tiče - može. Nisam pušač, ali se brinem za zdravlje (moš mislit) svojih kolega koji puše i ostalih koji ne puše a tome su izloženi.
Zanimljivo, trenutno je izjednačeno. Znači li to da ovdje ima podjednako pušača i nepušača, što bi me iznenadilo jer masa ljudi oko mene puši.
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 18:04   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Ja ne pusim, pa nisam za takvu zabranu...zabrane ionako vode samo u jos vecu konzumaciju, vec dokazano. Ne znam jel bit ove zabrane smanjiti broj pusaca ili ko fol brinuti o zdravlju nepusaca, u ovom slucaju pasivnih pusaca?!?
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 21:52   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Godina: 4
Poruka: 3,538
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Pusim i NISAM za zabranu!

Kome smeta....ima odjel za nepusace
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:21   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,692
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ne to radit!
Kaj ste ludi još najbolje da i to,pa kaj ću ja bez cigare negdje,a kaj ja ak popuši 5 kad sam vani ni ne stignem al volim zapalit!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 22:27   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

nepusim i jesam za zabranu. kome smeta nek izadje van pa zapali..... to je posteno. tamo barem ne trujes druge ljude
synergy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:24   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Godina: 4
Poruka: 3,538
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: synergy Pogledaj Poruke
nepusim i jesam za zabranu. kome smeta nek izadje van pa zapali..... to je posteno. tamo barem ne trujes druge ljude
kao sto rekoh...imas odjel za nepusace
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 16:50   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 42
Poruka: 132
hastur

Treba zabraniti!
hastur je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114