Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 ševa, take it easy. il i tebi fali dim pa easy je, čim nije crvenim slovima....

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 10:08   #331 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ševa, take it easy. il i tebi fali dim
pa easy je, čim nije crvenim slovima.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 23:26   #332 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

ja sam glasala za ne, nepušim (cigare, jel - perverzni umovi već misle nešto drugo), ali mi nesmetaju i imam dosta dragih ljudi kojima bi smetalo da ukinu to
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 14:38   #333 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Godina: 21
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

ne zabraniti!! pa kaj ste vi normalni??!?! jos mi samo to fali, prvo poskupljenja, a sad ovo...kako cu onda na kavu poslje faksa??
Lepo-do-bola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 17:03   #334 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ja bi volio da se zabrani,makar bi se manje trovali
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:43   #335 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: special0312 Pogledaj Poruke
imam dosta dragih ljudi kojima bi smetalo da ukinu to
i ja znam drage ljude koji puše al ako su kod mene doma, onda mogu pušit na balkonu.

Treba zabranit za moje i njihovo dobro.

Citat:
Pravi autor: Lepo-do-bola Pogledaj Poruke
ne zabraniti!! pa kaj ste vi normalni??!?! jos mi samo to fali, prvo poskupljenja, a sad ovo...kako cu onda na kavu poslje faksa??
A recimo da zatrudniš slučajno... pa trudnice ne smiju pušit
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:02   #336 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Zasto bi cura zatrudnjela?
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:13   #337 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Zasto bi cura zatrudnjela?
Pogledaj temu na LJES-u.

P.S. Ispričavam se na offtopicu.

Zadnji Uredio M@tej@ : 01-02-08 u 19:18.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:18   #338 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Ahaa...

OT: Danas sam usla u kafic jedan, i slucajno sjela na mjesto za nepusace, pepeljara normalno na stolu, vec sam bila popusila pola cigarete, kad pored sebe vidim znak: ZABRANJENO PUŠENJE. Nitko mi nista nije rekao, cak mi je konobar zamjenio pepeljaru kad je dosao drugi put. Tako isto mislim da ce se provoditi i ovaj zakon. Nikako.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:32   #339 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
OT: Danas sam usla u kafic jedan, i slucajno sjela na mjesto za nepusace, pepeljara normalno na stolu, vec sam bila popusila pola cigarete, kad pored sebe vidim znak: ZABRANJENO PUŠENJE. Nitko mi nista nije rekao, cak mi je konobar zamjenio pepeljaru kad je dosao drugi put. Tako isto mislim da ce se provoditi i ovaj zakon. Nikako.
Pa to se redovito radi, zato i govorim cijelo vrijeme da ništa od posebnog dijela za nepušače kad on postoji samo teoretski. Kad bude donešen taj zakon, pretpostavljan da pepeljare uopće neće bit na stolu, a sad, hoće li ti je konobar donijeti kad ga zamoliš - vidjet' ćemo.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:41   #340 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Tako isto mislim da ce se provoditi i ovaj zakon. Nikako.
i ja isto mislim da će tako biti...to sam već prije u nekom postu i napisao
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114