| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 ševa, take it easy. il i tebi fali dim pa easy je, čim nije crvenim slovima.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... pa easy je, čim nije crvenim slovima. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #332 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ja sam glasala za ne, nepušim (cigare, jel - perverzni umovi već misle nešto drugo), ali mi nesmetaju i imam dosta dragih ljudi kojima bi smetalo da ukinu to ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #335 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... i ja znam drage ljude koji puše al ako su kod mene doma, onda mogu pušit na balkonu. Treba zabranit za moje i njihovo dobro. Citat:
![]() | |
| | |
| | #337 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Pogledaj temu na LJES-u. ![]() P.S. Ispričavam se na offtopicu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 01-02-08 u 19:18. |
| | |
| | #338 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ahaa... OT: Danas sam usla u kafic jedan, i slucajno sjela na mjesto za nepusace, pepeljara normalno na stolu, vec sam bila popusila pola cigarete, kad pored sebe vidim znak: ZABRANJENO PUŠENJE. Nitko mi nista nije rekao, cak mi je konobar zamjenio pepeljaru kad je dosao drugi put. Tako isto mislim da ce se provoditi i ovaj zakon. Nikako.
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #339 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.