Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Noćni Život
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lepo-do-bola kako cu onda na kavu poslje faksa?? Ima jako puno načina. Ali dal je ...

Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima?
Da 97 53.01%
Ne 86 46.99%
Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 12:29   #341 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Zabrana pušenja u klubovima?.....

Citat:
Pravi autor: Lepo-do-bola Pogledaj Poruke
kako cu onda na kavu poslje faksa??
Ima jako puno načina.

Ali dal je odgovor pješke
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 12:32   #342 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Lepo-do-bola

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 111
Lepo-do-bola se izdvaja iz mase

ma kako tako, idem autom, nije tata bacio novce da bi ja sad pjeske hodala
Lepo-do-bola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:13   #343 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
hipnolife se izdvaja iz mase

Ja osobno nisam za zabranu pušenja po klubovima mada ne pušim. Ako zabrane pušenje to će povući neke druge stvari koje su važne za život. Svi znamo da država ima veliki udio u tim cigaretama i da na njima dobivaju velike novce, dok onaj ko ih proizvodi i prodaje ima naj manji dio tog kolača recimo da je 70 : 30 omjer za državu. Ako zabrane pušenje smanjit će se prometi u lokalima i proizvodnja cigareta koja za sobom povlače druge ne ugodne posljedice. Otkaze radnicima, konobarima i drugima koji zavise od tog proizvoda. Naravno sve zbog smanjenja proizvodnje i manje gostiju u lokalima. Država tu gubi veliki dio novaca koji mora namaknuti na drugi način. Poskupljenjem drugih proizvoda koje osjećamo već sad na početku ove godine. Voda,benzin,mljeko,kruh itd da ne nabrajam. Ja sam više za to da ostave ugostiteljima na izbor žele li da se u njihovim lokalima puši ili ne. Ali u lokalima gdje ima hrane da zabrane.

Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:05   #344 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,527
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: hipnolife Pogledaj Poruke
...
Ja sam više za to da ostave ugostiteljima na izbor žele li da se u njihovim lokalima puši ili ne. Ali u lokalima gdje ima hrane da zabrane.
Slazem se..
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 18:33   #345 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,908
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Najave Vlade o zabrani pušenja i o ukidanju nula promila su zabava za "stoku sitnog zuba" dok se na drugoj strani bez uvida javnosti događaju puno važnije stvari.

Sve je to unaprijed dobro smišljeno.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 21:44   #346 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 89
Dinikol se izdvaja iz mase

Da.
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 23:49   #347 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Moram napisati nešto zanimljivo što sam danas primijetila. Bila sam na karnevalu, i kako je padala kiša, odlučili smo se sklonit' u jedan kafić dok ne dođemo na red. E sad, otišli smo u jedan mali i neugledni kafić na 2 kata. U prizemlju nema stolova za sjediti, već samo pokoje mjesto za šankom, dok na gornjem katu ima nekoliko stolova i cijeli taj prostor je za nepušače.
S druge strane, neki sam dan bila u El riu (dakle veliki kafić i za dan i za noć) i u njemu ne postoji niti jedno mjesto za nepušače. Pa sad toliko o propasti malih kafića i ostatku samo velikih.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 07:26   #348 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

That's nice
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 07:42   #349 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 404
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Iskreno nemogu glasat ni za DA ni za NE. Po meni bi bolja solucija bila da se napravi "50-50" znaci napravit pola mjesta u gradu di je pusenje dozvoljeno, a pola gdje nije dozvoljeno. Ako zabrane po svim mjestima mislim da ce se ljudi osjecat ko da su robovi al'quaide (il kak se vec pise" .

al kad bi me neko prisilio da glasam, glasao bi za NE
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 20:32   #350 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,789
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Rupa za pušače

Vlasnik bara i restorana Maltermeister Turm u njemačkom Goslaru u Donjoj Saskoj, napravio je tri rupe u zidovima – kako bi njegove mušterije mogle provući glavu kroz njih i zapaliti cigaretu. Michael Windisch odlučio se na ovaj potez nakon zabrane pušenja koju su uvele lokalne vlasti, a odnosi se na sve restorane, zalogajnice i ostala mjesta na kojima se konzumira hrana. U njegovom restoranu od sada pušači mogu pušiti kroz svojevrsnu giljotinu, prekrivenu zastorom kako hladan zrak ne bi ulazio u restoran. "Sada moje mušterije mogu uživati u cigareti ne napuštajući udobnost restorana." – izjavio je. Lako je moguće da će se ova ideja proširiti, s obzirom da od 1. siječnja na snagu stupa zabrana pušenja u još nekim dijelovima zemlje.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114