| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lepo-do-bola kako cu onda na kavu poslje faksa?? Ima jako puno načina. Ali dal je ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #343 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ja osobno nisam za zabranu pušenja po klubovima mada ne pušim. Ako zabrane pušenje to će povući neke druge stvari koje su važne za život. Svi znamo da država ima veliki udio u tim cigaretama i da na njima dobivaju velike novce, dok onaj ko ih proizvodi i prodaje ima naj manji dio tog kolača recimo da je 70 : 30 omjer za državu. Ako zabrane pušenje smanjit će se prometi u lokalima i proizvodnja cigareta koja za sobom povlače druge ne ugodne posljedice. Otkaze radnicima, konobarima i drugima koji zavise od tog proizvoda. Naravno sve zbog smanjenja proizvodnje i manje gostiju u lokalima. Država tu gubi veliki dio novaca koji mora namaknuti na drugi način. Poskupljenjem drugih proizvoda koje osjećamo već sad na početku ove godine. Voda,benzin,mljeko,kruh itd da ne nabrajam. Ja sam više za to da ostave ugostiteljima na izbor žele li da se u njihovim lokalima puši ili ne. Ali u lokalima gdje ima hrane da zabrane. ![]()
__________________ volim alternativu i sve oko sebe |
| | |
| | #345 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Najave Vlade o zabrani pušenja i o ukidanju nula promila su zabava za "stoku sitnog zuba" dok se na drugoj strani bez uvida javnosti događaju puno važnije stvari. Sve je to unaprijed dobro smišljeno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #347 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Moram napisati nešto zanimljivo što sam danas primijetila. Bila sam na karnevalu, i kako je padala kiša, odlučili smo se sklonit' u jedan kafić dok ne dođemo na red. E sad, otišli smo u jedan mali i neugledni kafić na 2 kata. U prizemlju nema stolova za sjediti, već samo pokoje mjesto za šankom, dok na gornjem katu ima nekoliko stolova i cijeli taj prostor je za nepušače. S druge strane, neki sam dan bila u El riu (dakle veliki kafić i za dan i za noć) i u njemu ne postoji niti jedno mjesto za nepušače. Pa sad toliko o propasti malih kafića i ostatku samo velikih.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #349 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Iskreno nemogu glasat ni za DA ni za NE. Po meni bi bolja solucija bila da se napravi "50-50" znaci napravit pola mjesta u gradu di je pusenje dozvoljeno, a pola gdje nije dozvoljeno. Ako zabrane po svim mjestima mislim da ce se ljudi osjecat ko da su robovi al'quaide (il kak se vec pise" .al kad bi me neko prisilio da glasam, glasao bi za NE ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #350 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ![]() Rupa za pušače Vlasnik bara i restorana Maltermeister Turm u njemačkom Goslaru u Donjoj Saskoj, napravio je tri rupe u zidovima – kako bi njegove mušterije mogle provući glavu kroz njih i zapaliti cigaretu. Michael Windisch odlučio se na ovaj potez nakon zabrane pušenja koju su uvele lokalne vlasti, a odnosi se na sve restorane, zalogajnice i ostala mjesta na kojima se konzumira hrana. U njegovom restoranu od sada pušači mogu pušiti kroz svojevrsnu giljotinu, prekrivenu zastorom kako hladan zrak ne bi ulazio u restoran. "Sada moje mušterije mogu uživati u cigareti ne napuštajući udobnost restorana." – izjavio je. Lako je moguće da će se ova ideja proširiti, s obzirom da od 1. siječnja na snagu stupa zabrana pušenja u još nekim dijelovima zemlje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.