| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; eto rješenja.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #351 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... eto rješenja. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #354 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: ZABRANA PUŠENJA U KLUBOVIMA?..... Citat:
Slažem se. Glasala sam za NE. Triba malo mislit i na pušaće. ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #355 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Čitam malo po forumima o ovome... jesu se pušači "uzjebali", to nije normalno Da tako netko može biti patetičan Dosta ste mislili na svoje guzice ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #359 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... ma da,razdvojiti ko stoku,u rezervat...glupost... šta ja znam od čega boluje onaj koji je stol do mene,jeli narkoman,gubavac il bilo sta...ma bzvz... nepušači,govorite o zdravlju,i kako vam dim škodi... a neškodi vam 100drugih stvari koje svakodnevno činite,i koje vas ugrožavaju stoput više nego duhan...ne,jer se to nevidi za razliku od dima...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #360 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... baš sam danas čitao da godišnje umire 5milijuna ljudi od posljedica pušenja i da svaki treći čovjek u Hrvatskoj puši i da će ako se ovako nastavi povećat broj umrlih od pušenja na 10 ili 15 milijuna(nisam siguran daj je rekao 10 ili 15) šta nam to treba...ajde zapitajte se šta je pušenje vrijedno života... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.

mogli bi to kad nas uvesti