| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; a jbte jeli sex vrijedan side,pa opet je*es??... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 97 | 53.01% |
| Ne | | 86 | 46.99% |
| Glasači: 183. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #367 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 461
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Ja san nepusac ali mi ne smeta uopce dim ili osoba koja pusi pa zato NE ! Nevidim zasto od toga rade toliku strku?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #369 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... pri samom čitanju ili slušanju dok netko izgovara riječ zabrana,u meni se stvori revolt,pa taman to bila zabrana uvoza dudovog svilca iz kine!! zato jedno veliko NE
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #370 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08
Poruka: 26
![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Njemci su se dobro snasli po tom pitanju... Oni su osnovali u svakom kaficu Udruzenje pusaca... platis clanstvo 5-8€ za tu vecer (za te novce dobijes, naravno, besplatno pice) i pusiiiii koliko hoces... pa ja sam do sada skupila vec nekih 6-7 iskaznica.... (u restoranima s hranom to nije dozvoljeno) |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.