| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Noćni Život Raspravljate o temi Zabrana pušenja u klubovima?..... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Liar boravio sam 4 mj. u nocnom clubu di je bilo zabranjeno pusenje i nije bilo ugodno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zabraniti pušenje po klubovima? | |||
| Da | | 96 | 52.75% |
| Ne | | 86 | 47.25% |
| Glasači: 182. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Citat:
![]() Citat:
), koliko se meni cini, ovdje je dim u dobrom smislu pokazan.. Ili sam ja to nesto krivo shvatila? ![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. | ||
| | |
| | #385 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabrana pušenja u klubovima?..... Sta je taj zakon stupio na snagu? ![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klubovi, pusenje, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

barem dok nisu ugradili osvjezivace zraka ... al po meni ni to nije puno pomoglo 

), koliko se meni cini, ovdje je dim u dobrom smislu pokazan.. Ili sam ja to nesto krivo shvatila?